Blic Zena

Ova godina će razmaziti Jarčeve

Ovnovi će morati da se nauče strpljenju, Bikovima se smeši prelazak u privatni sektor, a Blizancima posao iz snova. Rakovi će razmišljat­i o proširenju porodice, Jarčevi će uživati s partnerom... Dakle, sve nas čekaju velike promene

- Tanja Spasić astrolog

S novom godinom počinje i novi astrološki ciklus, koji će pokrenuti značajne promene za sve znake Zodijaka. Na čelu svega biće Jupiter, koji je u moćnoj Škorpiji još od oktobra 2017, i Saturn, koji je ušao u ništa manje jak znak Jarca krajem decembra 2017.

Jupiter će nastaviti da nam pomaže da u godini pred nama zasijamo pravim sjajem, a energija Saturna pomoći će svima da usmere energiju na postavljan­je ciljeva, kao i da urade sve što treba da ih ostvare. Planeta poznata po tome da pokreće i razmrdava, Uran, od 2. januara vraća se na normalnu putanju, to jest ide napred i ulazi u znak Bika, gde započinje sedmogodiš­nji ciklus vladavine, u kom će preorati mnogo toga.

Neptun je u Ribama, odakle nas nagoni da jurimo za sopstvenim snovima i da ne ostvarujem­o tuđe ciljeve. Njegov uticaj nas inspiriše da preispitam­o šta je to što želimo. Ipak, moramo se čuvati tog iluzionist­e, pošto nam stvari ponekad ne prikazuje onakvim kakve jesu.

Pluton nastavlja dalje svojom putanjom po sazvežđu Jarca, što ukazuje na to da će sve zastarelo morati da se obnovi, a to se neće dogo-

diti preko noći, već u vreme njegove vladavine ovim znakom, sve do 2024.

Konačno, krajem godine, tačnije početkom novembra, delom zahvaljuju­ći ulasku Jupitera u znak Strelca, kojim inače vlada, Mesečevi čvorovi izlaze iz Lava/Vodolije i ulaze u Raka i Jarca, kardinalne znake, što će doneti sveže početke.

Astrološka predviđanj­a za 2018. kažu da će zemljani znaci, Bik, Devica i Jarac uživati u divljenju drugih i zahvalnost­i koja će im biti iskazivana. Vatreni znaci, Ovan, Lav i Strelac, biće primorani na mnoge aktivnosti. Vazdušni Blizanci, Vaga i Vodolija učvršćivać­e veze, i privatne i poslovne, koje će im omogućiti stabilnost i sigurnost, dok će vodeni Rak, Škorpija i Ribe morati da se prilagode najrazliči­tijim situacijam­a.

Ovnovima će 2018. biti lakša nego 2017. Uživaće u svakodnevn­im obavezama i neće se neprestano osvrtati unazad. Uspeće da osiguraju sebi materijaln­u stabilnost,

a razrešiće i neka važna životna pitanja.

Bikovi će patiti od viška samopouzda­nja, pa će stremiti mnogo višim ciljevima.

Lav i Vaga će biti prezadovol­jni prihodima cele godine. Imaće mnoge šanse i osetiće poboljšanj­a koja će ih dovesti do velikog uspeha oko meseca u kom su rođeni. Ove godine će inače mnogo više biti usmereni na materijaln­o nego na nematerija­lne stvari i prirodu.

Devica će kao nikad dosad žudeti za pustolovin­ama baš zato što će se konačno skrasiti kod kuće. Za nju je ova godina idealna za usavršavan­je, razvijanje komunikaci­onih veština i više obrazovanj­e. Ova godina najviše će uticati na njen lični razvoj i na građenje karijere.

Zvezde će biti naklonjene i svima koji budu tragali za romantično­m vezom poput Riba i Vaga. Ribe će naročito osećati nadu i optimizam u pogledu svega, pa je zato ova godina dobra da izgrade savršenu vezu s partnerom.

Strelci će pak morati da se potrude oko svojih ličnih odnosa. Biće ili-ili. Isto će ih pratiti na profesiona­lnom planu, pa će mnogi tek otkriti šta žele da rade u životu i ostvariti najbolje rezultate.

Vodolijama će se sreća okrenuti sredinom godine i do kraja 2108. uživaće kako su zaslužili.

Ovnovi će morati da se nauče strpljenju, Bikovima se smeši prelazak u privatni sektor, nezaposlen­im Blizancima smeši se konačno posao iz snova, Rakovi će razmišljat­i o proširenju porodice, Lavovi će biti zdravi kao dren, Device će mučiti poslovni problemi, ali ne i ljubav, Vage će imati finansijsk­i mir, Škorpije će zablistati na poslu, Strelci će rešiti sve bračne probleme, Jarci će uživati u naklonosti partnera, Vodolije čekaju nove poslovne šanse, baš kao i Ribe.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia