Blic Zena

Lav (23. 7 – 23. 8)

-

U 2018. nećete brinuti jedino u vezi sa zdravljem, što je i najvažnije. Ljubav će vas toliko iscrpiti da će vam biti potreban jak organizam da sve to prebrodi. Na poslu će ići manje-više dobro. Snaći ćete se, kao i uvek. Najbolje će biti privatnici­ma, imaće šansu za ozbiljno proširenje firme.

POSAO

Bićete zadovoljni poslovnom situacijom u 2018. godini. Imaćete mnogo obaveza, bićete ambiciozni i uspešno ćete rešavati sve probleme na koje naiđete. Od sredine aprila do početka septembra biće aktuelan blago nepovoljan poslovni period. Izgleda da će neki poslovi iz prošlosti iznenada iskrsnuti i podvrgnuti se reviziji. Ovaj period poslovnog zastoja neće vas obeshrabri­ti, naprotiv. Iskoristić­ete ga da pokažete svoje sposobnost­i u kriznim situacijam­a. Ako imate privatni biznis, znajte da je ova godina naglašeno povoljna za vas. Možete očekivati proširenje poslova ili poslovnog prostora. Povoljan period za razvoj privatnog biznisa trajaće do početka novembra.

LJUBAV

Slobodnim Lavovima neće biti sjajna emotivna situacija. Bićete raspoložen­i za kućnu varijantu druženja i, ako imate privatni biznis, usmerićete energiju u tom smeru. Ljubav vam neće biti primarna oblast interesova­nja. Prilikom izbora partnera bilo bi najbolje kad biste mogli dobro da ga procenite, jer se vidi mogućnost da date šansu osobi koja neće biti emotivno stabilna niti u potpunosti iskrena prema vama. Tek u novembru vam počinje povoljan period za ljubav, tako da ćete krajem godine češće izlaziti, družiti se i, naravno, ući u vezu. Ako ste već u vezi, nažalost nećete biti u sasvim povoljnoj situaciji. Biće perioda kada ćete se preispitiv­ati, i to naročito od početka marta do početka jula. Biće i perioda kada će i partner raditi isto. Veza je nestabilna i vidi se mogućnost raskida i pomirenja u više navrata. Čak i da ste emotivno najstabiln­iji, sve to će vas poljuljati tako da nećete ličiti na sebe. Za vas koji ste u braku situacija je nešto bolja. Imaćete nekoliko kriznih perioda koji će trajati po nekoliko dana, ne duže, i koje ćete uspeti da prevaziđet­e. Krajem marta očekujte ozbiljnu svađu s partnerom kakvu davno niste imali. Sve ostale krize biće znatno slabijeg intenzitet­a. Od novembra će doći do znatnog poboljšanj­a odnosa, tako da će Lavice poželeti da prošire porodicu. U novembru počinje povoljan period za trudnoću, koji će trajati narednih godinu dana.

ZDRAVLJE

Bićete dobrog zdravlja u 2018. Potrebno je da se zaštitite od sunčevih zraka od početka godine, jer postoji mogućnost da ćete imati problem s kožom. Redovna poseta stomatolog­u je takođe obavezna. Mogući su problemi i s kostima, i to naročito u donjem delu leđa. Ovo je povoljna godina za prelazak na zdrav način ishrane.

Ova godina donosi vam nove poslovne mogućnosti, ali jedno je sigurno, novac vam neće faliti

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia