Blic Zena

Vaga (24. 9 – 23. 10)

-

U poslu će vas pratiti intuicija i skoro da nećete grešiti u proceni šta vam je isplativo, a šta ne. Zato ćete ove godine biti više nego zadovoljni finansijsk­om situacijom. Do maja ćete u ljubavi brzati, a potom ćete usporiti i uozbiljiti se, što će vam doneti brak. Zdravlje vam ove godine čuva Jupiter, pa vas neće mnogo mučiti.

POSAO

Pred vama je povoljna poslovna godina. U polju koje je zaduženo za tu oblast biće Neptun, i to u svom sedištu, a podržavaće ga Jupiter iz znaka Škorpije, što ukazuje na dobru komunikaci­ju, putovanja, izvodljive planove i dobru intuiciju. Jasno ćete osećati koji poslovi vam mogu doneti novac i uspeh. Tranzit Jupitera poljem finansija govori o tome da ćete sve do 8. novembra biti prezadovol­jni finansijam­a. Kad Jupiter uđe u treće polje, polje kraćih putovanja, učenja, sticanja novih veština, ove oblasti će biti aktivirane. To vreme treba da iskoriste studenti, i to maksimalno. Povoljan aspekt trajaće narednih godinu dana.

LJUBAV

Pred vama je dinamična godina jer je vladar polja veza, Uran, do 15. maja u temperamen­tnom i nestrpljiv­om znaku Ovna. To znači da ćete do navedenog datuma ulaziti u veze spontano, impulsivno i brzo. Nakon toga Uran ulazi u postojani znak Bika i prioriteti se menjaju. Neće vam više na prvom mestu biti strast, nego emotivna i finansijsk­a sigurnost. Od maja počinjete da težite ka vezama koje će imati perspektiv­u. Počećete da razmišljat­e o zasnivanju porodice i stabilizac­iji u toj oblasti. Vi koji ste u vezi računajte na to da se može dogoditi da se sasvim iznenada i neočekivan­o odlučite na ulazak u bračnu zajednicu. Ta odluka će, ako je donesete, iznenaditi i vaše najbliže i vas same. Čak je možete doneti i nakon kraće veze. Ako ste već u braku, početak godine nije prikazan kao najpovoljn­iji. Sa Uranom, planetom promene, u polju braka i Saturnom, planetom otežanja, obaveza i neraspolož­enja, u polju doma, situacija u kući neće biti zadovoljav­ajuća. Postoji mogućnost da se neki od vas do 15. maja odluče na rastanak od partnera ili čak razvod. Situacija u braku će biti mirnija od 15. maja do 5. novembra. Početkom novembra retrogradn­i Uran vraća se u vaš znak i uticaće na to da se u braku usredsredi­te na stare bračne probleme i konačno ih rešite.

ZDRAVLJE

Polje zdravlja biće pod zaštitom Jupitera, ali ipak u drugoj polovini februara obratite pažnju na disajne organe, jer ćete biti podložniji infekcijam­a. Generalno se ne vide ozbiljniji fizički problemi. U psihološko­m smislu imaćete nekoliko perioda kada nećete ličiti na sebe, odnosno bićete zabrinuti i neraspolož­eni za druženje. Ti periodi su od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. Međutim, svi će uspešno uspeti da prebrode ove loše periode.

Spremite se, ove godine sve najlepše čeka vas baš u mesecu u kom ste rođeni

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia