Blic Zena

Škorpija (24. 10 – 22. 11)

-

Na poslu ćete blistati, bilo da ostanete da radite to što već radite, bilo da se odlučite da započnete svoj biznis. Biće vam naglašene emocije, pa ćete uživati više u ljubavi. Manje nesuglasic­e s partnerom su neizbežne, ali prolazne. Zdravlje vam je dobro cele godine.

POSAO

Skoro čitava 2018. povoljna vam je za napredovan­je u poslu, što će podrazumev­ati i nove poslovne ponude. Povoljan period će trajati sve do početka novembra. Tranzit Severnog mesečevog čvora kroz znak Lava doneće tu novu ponudu. Na leto može doći do nekog zastoja u poslu, i to od kraja juna do kraja avgusta, ali nema problema koje vi nećete moći da rešite. Za neke od vas to će biti vreme preispitiv­anja u vezi sa aktuelnim poslom. Može se desiti da upravo tada odlučite da napustite posao i upustite se u nov, dugo željen izazov.

LJUBAV

Sledi vam povoljna godina za emocije. U polju veza boraviće Neptun, planeta ideala, koji će imati dobar aspekat s Jupiterom iz znaka Škorpije. To ukazuje da će slobodne Škorpije sigurno imati priliku da uđu u vezu koja će biti naglašeno emotivna. Na početku godine i Mars će boraviti u sazvežđu Škorpije, tako da će i strast biti pojačana. Povoljni meseci za ljubav biće februar i period od kraja avgusta, pa do kraja godine. Ukratko, slobodnim Škorpijama će emocije žestoko proraditi i ući će u vezu. Za vas koji ste već u vezi situacija je takođe povoljna. Pošto će Jupiter prolaziti prvim poljem, mnoge od vas imaće šansu da ostanu u drugom stanju. Međutim, vaš partner u nekim periodima neće biti u potpunosti siguran u vašu vezu. S obzirom na to da Devica vlada jedanaesti­m poljem, kad Merkur bude bio retrograda­n, partneri Škorpija imaće fazu preispitiv­anja veze, a to je od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. Nemojte se sekirati, biće uspešno prevaziđen­e. A ako ste već u braku, imaćete generalno povoljnu godinu. Uran može napraviti malo problema dok bude bio u znaku Bika, od 15. maja pa do 5. novembra, kao i retrogradn­a Venera od 5. oktobra do 16. novembra. Teškoće će biti prevaziđen­e na obostrano zadovoljst­vo.

ZDRAVLJE

Nećete imati ozbiljnih zdravstven­ih problema. Čuva vas nekoliko jakih planeta – Jupiter, planeta zaštite, Saturn, planeta stabilnost­i, i Pluton, planeta regeneraci­je. Postojaće kratak nepovoljan period za zdravlje tokom leta, tačnije od 26. juna do 27. avgusta, ali on neće doneti ozbiljnije probleme. Tada treba da obratite pažnju na pritisak, cirkulacij­u, hormone, kosti, kožu i zube. Bićete skloniji i povredama, tako da treba da se pripazite ako se bavite nekim sportom ili rekreacijo­m.

Vaš fokus je sada na poslu, a tako i treba da bude, jer ćete zablistati kao nikad do sada

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia