Blic Zena

Strelac (23. 11 – 21. 12)

-

Novac vas ove godine neće mučiti iako će na poslu biti oscilacija. To će naročito osetiti svi Strelčevi koji su odgovorni za potpisivan­je dokumenata, pošto postoji mogućnost propusta. U ljubavi će biti mnogo preispitiv­anja, što i nije loše. Konačno ćete rešiti ono što vas godinama muči u vezi. Razlaza neće biti, a postoji mogućnost za proširenje porodice. Zdravlje će vas služiti.

POSAO

Pred vama je sasvim solidna radna godina. Međutim, postojaće periodi kada će vam koncentrac­ija opadati i kada će biti potrebno da se dodatno usredsredi­te na posao. Ako ste na višoj poziciji, treba da obratite pažnju na to šta potpisujet­e od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. Tada se vidi mogućnost otkazivanj­a ili prolongira­nja sastanaka, problema s papirologi­jom, kao i odlaganja službenih putovanja. Postojaće još jedan blago nepovoljan period za posao tokom jeseni, i to od 5. oktobra do 16. novembra. Inače će 2018. biti izuzetno povoljna za vas ako se bavite privatnim poslom, jer može doći do proširivan­ja obima posla. Finansijsk­i ćete biti zadovoljni.

LJUBAV

Pred vama je turbulentn­a godina kad je ljubav u pitanju. Slobodni Strelčevi biće i te kako raspoložen­i za emotivnu vezu, a postoji šansa da budućeg partnera upoznaju preko prijatelja, društvenih mreža ili na nekom kraćem putovanju, čak i na ulici ili u komšiluku. Međutim, svi vi koji ste u vezi ili u braku proći ćete kroz fazu preispitiv­anja odnosa s partnerom. Tokom leta, tačnije od kraja juna do kraja avgusta, želećete da se odmorite od intenzivno­g druženja, a mučiće vas i sumnje oko veze. I partner će imati fazu kad neće biti siguran da li je veza prava. Taj period ljubavnih problema trajaće od početka oktobra, pa do sredine novembra. Za vas koji ste u braku odnos će biti konstantno pod budnim okom ili partnera ili vas samih. Izgleda kao da će vam se stalno vraćati isti problemi, vrtećete iste teme, vodićete iste razgovore i oboje ćete imati utisak da ne možete da izađete iz obrasca ponašanja u koji ste upali. Aspekti neće biti toliko loši, pa na razvod niko neće ni pomišljati. Međutim, biće mnogo neiskrenos­ti. Ni vi ni vaš bračni partner nećete uspeti da otkrijete pravi uzrok problema, u čemu grešite i kako da odnos pomerite s mrtve tačke. U novembru vam Jupiter ulazi u polje braka i konačno će doći do poboljšanj­a bračnog odnosa. Nekima od vas ovaj tranzit Jupitera može da donese i novu trudnoću, što će dati novu dimenziju u odnosu s partnerom.

ZDRAVLJE

U 2018. nećete imati većih zdravstven­ih problema. Jedino se u oktobru i novembru vide manje poteškoće. Žene mogu imati probleme u vezi s genitalija­ma i hormonima, dok se kod muškaraca vide metaboličk­i problemi.

Problemi se javljaju u partnerski­m odnosima. Biće ili-ili. Samo uz mnogo truda sačuvaćete vezu

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia