Blic Zena

BIK ČIKA BRKIN GURMANSKI HOROSKOP

-

Ljubav: Od kada se kajmak smuvao sa znaš kakvom pilećom fronclom, i vi ste rešili da začinite svoj ljubavni život. Iza ugla vas čeka recept za to. Vaše je samo da ga upotrebite.

Zdravlje: Sve dok vam apetit raste, znajte zdravi da ste. Posao: Sve bez žurbe natenane, ulepšajte radne dane, fronclama priđite bliže, povišica brzo stiže...

OVAN

Ljubav: Vaš horoskopsk­i znak lagano ulazi u polje Jupitera, te vam se apetit naglo povećava. Šarmirajte medaljone i iskusno ih privedite... za astal, gde drugde.

Zdravlje: Kuvar medaljone spravlja, a oni su izvor zdravlja, ukus ostavlja bez reči, daje snagu, dušu leči... Posao: Kad alarmi ujutru zazvone, na posao treba da se prione, da vam smena brže prođe, pileći medaljon dobro dođe.

BLIZANCI

Ljubav: Bakin somun. To vam je kao jorgan. A pod jorganom, znate već, piletina, sočna i topla, tu je samo zbog vas... Šta? Ne znate? Iz ovih stopa na edukaciju i upoznavanj­e suštine uživanja. To vam je tako dobro da ćete uvek želeti da probate iznova i iznova... pogotovo sada kada je proleće pred vratima.

Zdravlje: U somunu vas čeka sva prirodna apoteka, paprike, tikvice i šargarepe, i korisne i lepe, pojedite sve za jedan tren, i bićete zdravi kao dren. Posao: Šef vas već duže vreme gleda čudno i zblanuto, jer vi ste hodajuća kuhinja. Posle svakog obroka prebrišite tastaturu i radni sto.

RAK

Ljubav: Vi baš trzate na piletinu, zar ne? Pa još ako ima malo pavlake, umete da se prepustite flertu u sekundi. Ove nedelje će se jedna takva, kao stvorena za vas, naći u vašoj blizini. Zato pun gas i navalite na has.

Zdravlje: Pošto vodite zdrav život satkan od gurmanskih čarolija, najtoplije preporučuj­emo: brokoli koji se ne prska, plus piletina koja hrska, njoke koje bude raj, pa još jedan zalogaj. Ukus da ti pamet stane, zdrav nam bio, naš gurmane.

Posao: Od pauze do pauze, radni učinak začinite, jer tajna uspeha krije se kod softane piletine!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia