Blic Zena

ČIKA BRKIN GURMANSKI HOROSKOP

-

STRELAC

Ljubav: Celo pile, i batak i file i krilca i šija i kožica što sija. Liznite prstić, glocnite šiju, zaljubljen­i ste do ušiju... Posao: Celo pile za celu smenu, poješćete ga sami u trenu.

Zdravlje: Ako od depresije patite, morate celo da omlatite.

JARAC

Ljubav: Vi volite otmeno, iskreno i do kraja. Pa još ako to nešto hrska pod zubima, nećete ga ni po koju cenu pustiti... Zato neka samo hrska ta ljubavna zakuska...

Posao Bolje rad nego glad! Zdravlje Klopaj s grila – zdrava bila.

VODOLIJA

Ljubav: Osećanja se najbolje pokazuju na tihoj vatri. Začinite ih strašću i požudom, navalite i nemojte da stajete celu noć.

Posao: Od plate do plate – pohovano, brate. Zdravlje: Leči tugu i vida rane par zalogaja pohovane.

RIBE

Ljubav: U toku naredne sedmice pojaviće se on ili ona, naručiće porciju od koje će vam zastati dah i pomutiće vam se razum. Ne oklevajte, naručite punjeno belo, duplu porciju, pokupite ga i pravac kući.

Posao: To što ste u kancelarij­u ubacili rešo, tri tegle ajvara i dve šerpe neće se svideti vašem šefu. Omekšajte ga tako što ćete doći pre njega i napunite file na neobičan način. Plus kafa, plus rakija, i izmamićete mu osmeh sigurno. A možda i povišicu.

Zdravlje: Vaša fizička sprema je ispod svakog nivoa, muči vas bol u kičmi i ukočen vrat, te čika Brkin stručni savet glasi: Što više šetnje i okretanja za mladom, punjenom piletinom i za nekoliko dana bićete kao novi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia