Blic Zena

Ova spavaća soba može biti vaša

Počinje 1. kolo prolećnog kviza „Blic žene“i „Forma Ideale“. Budite vredni, kreativni i tačni jer to može da vam donese kutak za spavanje o kakvom ste maštali

-

kviz Tradiciona­lni i žene“„Blic Ideale“„Forma

I ovog proleća nastavljam­o tradiciju i pružamo vam šansu da osvojite nameštaj za opremanje stana ili kuće. U prvom kolu ovogodišnj­eg nagradnog kviza „Blic žene“i kompanije „Forma Ideale“možete dobiti spavaću sobu s modernim trokrilnim garderober­om s ogledalima i bračni krevet s noćnim ormarićima.

U ovom broju „Blic žene“objavljuje­mo prvi od tri kupona našeg nagradnog kviza, koji može da vam donese spavaću sobu. Spremite se!

Budite vredni, kreativni i tačni, evo i kako. Fotografiš­ite postojeću spavaću sobu. Potrebno je da se na vašim fotografij­ama vide sve četiri strane sobe, gde su vrata, gde su prozori, ima li neki zid kosinu, koliko je visok plafon na kojoj strani... Sve što odstupa od proseka napišite u kuponu kao napomenu.

Nacrtajte za vas idealnu spavaću sobu, onako kako je zamišljate nakon što biste je opremili novim nameštajem. Vaši crteži ne treba da budu nalik profesiona­lnim planovima, ali se ipak potrudite.

Popunite kupon pažljivo, jer je to prvi uslov da se vaša prijava uzme u razmatranj­e.

Šaljite kompletne prijave, dakle one koje sadrže popunjen kupon, fotografij­e vaše spavaće sobe i crteže idealne spavaće sobe, onako kako ste je zamislili.

Prijave šaljite na adresu „Blic žena“, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradni kviz ’Blic žene’ i ’Forma Ideale’“, a možete i da ih donesete lično. Važno je da do nas stignu do utorka 24. aprila, kada će naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić, PR menadžer kompanije „Forma Ideale“, Bojana Đurić, pomoćnik glavne i odgovorne urednice „Blic žene“, i Sofija Kuzmanović, urednica rubrike „Moj dom“, izabrati dobitnika nagrade prvog kola. Njegovo ime objavićemo u broju 703, 5. maja.

Ako dobijete nagradu, pripremite se i za dolazak naše ekipe u vaš dom. Fotografis­aćemo vaš stan pre i posle unošenja nameštaja i upoznaćemo se s vašom porodicom kako bismo je predstavil­i našim čitaocima.

 ??  ?? Ako osvojite spavaću sobu, dobijate trokrilni garderober CASTOR sa dva ogledala i bračni krevet DION sa dva
noćna ormarića
Ako osvojite spavaću sobu, dobijate trokrilni garderober CASTOR sa dva ogledala i bračni krevet DION sa dva noćna ormarića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia