Ova spavaća soba može biti vaša

Počinje 1. kolo prolećnog kviza „Blic žene“i „Forma Ideale“. Budite vredni, kreativni i tačni jer to može da vam donese kutak za spavanje o kakvom ste maštali

Blic Zena - - U Ovom -

kviz Tradicionalni i žene“„Blic Ideale“„Forma

I ovog proleća nastavljamo tradiciju i pružamo vam šansu da osvojite nameštaj za opremanje stana ili kuće. U prvom kolu ovogodišnjeg nagradnog kviza „Blic žene“i kompanije „Forma Ideale“možete dobiti spavaću sobu s modernim trokrilnim garderoberom s ogledalima i bračni krevet s noćnim ormarićima.

U ovom broju „Blic žene“objavljujemo prvi od tri kupona našeg nagradnog kviza, koji može da vam donese spavaću sobu. Spremite se!

Budite vredni, kreativni i tačni, evo i kako. Fotografišite postojeću spavaću sobu. Potrebno je da se na vašim fotografijama vide sve četiri strane sobe, gde su vrata, gde su prozori, ima li neki zid kosinu, koliko je visok plafon na kojoj strani... Sve što odstupa od proseka napišite u kuponu kao napomenu.

Nacrtajte za vas idealnu spavaću sobu, onako kako je zamišljate nakon što biste je opremili novim nameštajem. Vaši crteži ne treba da budu nalik profesionalnim planovima, ali se ipak potrudite.

Popunite kupon pažljivo, jer je to prvi uslov da se vaša prijava uzme u razmatranje.

Šaljite kompletne prijave, dakle one koje sadrže popunjen kupon, fotografije vaše spavaće sobe i crteže idealne spavaće sobe, onako kako ste je zamislili.

Prijave šaljite na adresu „Blic žena“, Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradni kviz ’Blic žene’ i ’Forma Ideale’“, a možete i da ih donesete lično. Važno je da do nas stignu do utorka 24. aprila, kada će naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić, PR menadžer kompanije „Forma Ideale“, Bojana Đurić, pomoćnik glavne i odgovorne urednice „Blic žene“, i Sofija Kuzmanović, urednica rubrike „Moj dom“, izabrati dobitnika nagrade prvog kola. Njegovo ime objavićemo u broju 703, 5. maja.

Ako dobijete nagradu, pripremite se i za dolazak naše ekipe u vaš dom. Fotografisaćemo vaš stan pre i posle unošenja nameštaja i upoznaćemo se s vašom porodicom kako bismo je predstavili našim čitaocima.

Ako osvojite spavaću sobu, dobijate trokrilni garderober CASTOR sa dva ogledala i bračni krevet DION sa dva noćna ormarića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.