Sirni namazi br. 1 u Srbiji

Blic Zena - - Kuhinja -

„Sirko“i „A la kajmak“, proizvodi „Šabačke mlekare“, proglašeni su za sirne namaze broj jedan u Srbiji zbog ukusa, visokog kvaliteta i zbog toga što su potpuno prirodni – bez aditiva, bez konzervansa i bez veštačke arome.

Kremasti i lako mazivi, neodoljivo ukusni i tradicionalno prepoznatljivi, ovi namazi dobijaju se od najkvalitetnijeg mleka s farmi savremenim tehnološkim postupkom.

Njihovi proizvodi prepoznatljivi su po kvalitetu i na domaćem tržištu i na brojnim tržištima u inostranstvu, imaju široku primenu i u kulinarstvu. Iskusne domaćice znaju da je za najkremastiju poslasticu neophodan „A la kajmak“, roditelji znaju da je za nabolju ishranu njihove dece važno da su ovi proizvodi potpuno prirodni, dok gurmani biraju „Sirko“luk, urnebes ili povrće.

Mnoga testa, hladne salate, slane đakonije i kolači svoje savršenstvo duguju upravo ovim proizvodima. Na nama je da izaberemo svoju omiljenu kombinaciju za doručak, užinu ili laku večeru: fino idu uz hrskavi baget, neodoljivi su na prepečnom tostu, rastapajuće ukusni na vrućim kajzericama i lepinjama, osvežavajuće kremasti na integralnom hlebu…

Svi „Sirko“i „A la kajmak“proizvodi potvrđenog su kvaliteta, a pri tome su i odličan primer primene domaćeg znanja i tradicije u preradi mleka.

izazov kajmak“la „A Završen Šabac Mlekare i žene“„Blic

Pobednički recept za čizkejk s „A la kajmakom“poslala je Maja Tufegdžić iz Beograda

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.