Reportaža Bajkovit kutak za malu Vilu

Reportaža „Forma Ideale“Za kraj našeg jesenjeg nagradnog kviza ostavili smo najbolje. Evo kako nas je dobitnica poslednjeg kola, koja se u međuvremenu porodila, očarala nesvakidašnjom prijavom

Blic Zena - - U Ovom Broju - Nevena Dimitrijević nevena.dimitrijevic@bliczena.rs

Zamislite džinovsku trudnu vilu s krilima od novina kako se fotografiše ispred salona „Forma Ideale“! Baš to sam ja uradila kad sam se prijavljivala za vaš kviz, priča nam Ana Bubulj (30), profesor književnosti iz Novog Sada, dobitnica poslednjeg kola nagradnog kviza „Blic žene“i kompanije „Forma Ideale“.

Kaže, inače nema naviku da se prijavljuje za kvizove i akcije, ali „Blic žena“je izuzetak jer u svom omiljenom magazinu može da pokaže svu svoju kreativnost.

– Ćerkicu sam nazvala Vila i pre nego što sam se porodila. Zato sam u njenu čast, dok sam je čekala, htela da ovu prijavu povežem s njenim imenom – seća se kako je konkurs za poslednje kolo našeg jesenjeg kviza osvanuo baš pred kraj njene trudnoće.

Zato je jedva dočekala da od stare šarene suknje napravi kostim. Bilo joj je pravo zadovoljstvo, kaže, jer inače voli da se igra kostimima budući da drži i dramsku sek- ciju. Uz to, drugaricu je zamolila da joj napravi krila od naših novina.

– Onda sam tako vrlo trudna u roze štiklama otišla pred salon „Forma Ideale“i drugarica me je fotografisala. Bila je to prava avantura, mnogo smo se smejale – pri- ča kako su je sva deca usput gledala s oduševljenjem.

Lepo su se zabavili svi tada, ali priznaje da joj niko od prijatelja nije verovao da će osvojiti nagradu. Međutim, ona je znala da hoće.

Priča nam Ana i da je ovih dana kod nje u domu sve hao- tično, beba tek što je stigla, ali polako nalazi rutinu.

– Štreber sam ja. Sve beležim, kada beba jede, koliko je jela, budimo se na tri sata… Promena je velika, ali očekivana.

Čujemo i da su suprug Milan i ona unapred uredili sobu za malenu Vilu, ali njoj se odranije dopao baš ovaj kauč „Forma Ideale“, jer voli nameštaj i prati sve novo i lepo.

– Hteli smo da spremimo i kutak kod mame za Vilu i taman se pogodilo. Ona je odmah sve pripremila za unuku i na ovaj novi ležaj postavila gomilu igračaka – ispraća nas Ana, srećna što je nagrada došla baš u ovom najdražem trenutku za njenu porodicu.

Ana je osvojila dečji ležaj tako što se slikala u kostimu vile, a za krila su joj poslužili primerci „Blic žene“

Naša dobitnica Ana sa Nikolom Ružičićem, rukovodiocem službe za medije „Forme Ideale“

Čim su monteri završili posao, Vilina baka je odmah na novi ležaj postavila gomilu igračaka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.