Moji zaposleni su moji zmajevi

Blic Zena - - Reč Po Reč -

Iako je po odluci žirija bila prvoplasirana, Ljiljana kaže da je samo prva među jednakima i da su sve žene u preduzetništvu dostojne svake nagrade. Za nju su najveći zmajevi njeni zaposleni. Ima ih više od hiljadu, a 148 su žene. S njima je uspela da danas budu najsigurnija i najperspektivnija ekspresna služba koja obavlja prijem, prenos, isporuku i kurirsku dostavu pošiljki iz celog sveta. – Dugo sam bila na rukovodećim pozicijama u sferi poštanskih delatnosti i smetala mi je tromost velikih sistema. Poželela sam da sama postavim sistem i eto, tu smo gde smo, ali i dalje gledam samo napred. Kada sam pre deset godina počinjala privatni posao, za mnom je krenulo stotinak ljudi i njihovo poverenje mi je dalo snažan vetar u leđa. I danas su mi zaposleni jako važni – priča Ljiljana.

Bilo je teškoća, ali joj nikad nije padalo na pamet da odustane.

– Kad je gusto, žene ne plaču. Kako da plačem pred zaposlenima? Stisnem zube i tražim rešenje da naših 19 hiljada registrovanih korisnika na internetu bude zadovoljno našim uslugama.

Prilikom uručenja nagrade, Ljiljana je rekla da je „biti najbolja od najboljih ostvarenje svih snova“, ali da još sanja jedan mali, privatni san.

– Sanjam da smršam i to je moj tipično ženski san – nasmejala se od srca, ali se u pogledu videla rešenost da i taj posao uspešno oposli.

Vlasnica i direktorka preduzeća „D Express“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.