Horoskop

od 10. do 16. novembra 2018.

Blic Zena - - Horoskop - Anja Stojanov astrolog „Blic žene“ Zakažite konsultaciju SMS-om na 061/23-33-170 Pišite Anji na anjastojanov@ikom.rs. Za čet s Anjom posetite njenu „Fejsbuk“stranu Anja Stojanov Astrologija

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Predani ste poslu, ali rezultati će stići kasnije nego što očekujete. Uživate u svojoj slobodi, jer srećom partner nije ljubomoran i ima razumevanja za vaše osamljivanje. Ne možete bez društva niti avantura, a ovaj period je idealan za takve stvari. Spavajte dovoljno kako ne biste narušili imunitet ludačkim tempom.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Ozbiljno shvatate sve dužnosti na poslu, ali ne nadajte se povišici. Veoma ste rezervisani prema ljudima u okruženju, toliko da će vam neki okrenuti leđa. Vežbajte iskazivanje emocija, jer ako nastavite da glumite „čeličnu ledi“, ostaćete potpuno sami na svim poljima. Nervna napetost usled loših životnih navika.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

U ovom trenutku sebi ste na prvom mestu. Kupujete stvari bez kojih mislite da ne biste mogli da živite. Spremite se na oluju sa partnerom, raskid je veoma moguć. Dok on brine o svemu, vi trošite i vreme i novac na nebitne stvari i ljude. Ne obmanjujte ni sebe ni njega. Problemi sa venama i cirkulacijom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Dosta vam je lažnih kolega i njihovih foliranja. Dolazi momenat „ili–ili“. Ispratite sebe, ali zadržite dostojanstvo. Ventil nalazite u okupljanjima sa prijateljima, oni znaju kako da vas oraspolože. Nedostaje vam neko iz vaše prošlosti, slobodno ga pozovite, obradovaćete se oboje. Proverite gvožđe.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Nedelja je idealna za popravne ispite na poslovnim poljima. Jedan kolega će vam se naći pri ruci, što će vas prilično iznenaditi. Sumnjate u partnerovu vernost, pa brže-bolje mu ne ostajete dužni. Kao da ste izgubili kompas na privatnom planu, ni prijatelji ne dopiru do vas. Posavetujte se sa psihologom.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Vaše ambicije ponekad toliko daleko sežu da ni sami sebe ne prepoznajete. Korporativna mašina vas je usisala, a da niste ni primetili. Porodica i prijatelji ne podržavaju vaše novo lice, ali vi najbolje znate šta je za vaše dobro. Sami ste i tako vam trenutno odgovara. Obavezno kontrolišite visok pritisak.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Odličan ste radnik, ali uvek očekujete više. Često ste depresivni i mrzovoljni, ne možete još da dokučite šta vam to malo fali za potpunu sreću. Pripazite da ne započnete aferu za osobom u braku, moguće su ozbiljne posledice po obe strane. U odličnoj ste formi, pa višak energije iskoristite za neko planinarenje.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Bićete zadovoljni na poslu. Imate podršku kolega, ali njihovi motivi su različiti. Znate kako da izađete na kraj sa svim opasnostima. Uželeli ste se porodice, niste mnogo vremena provodili zajedno poslednjih meseci. Divno je što možete da se oslonite na partnera. Čuvajte se virusa, moguće komplikacije.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Više se zalažete za druge nego za sebe, želite da projekat uspe po svaku cenu. Mnoge stvari trenutno radite sa velikim naporom. Trebalo bi da usporite jer takav tempo će se negativno odraziti na vaše psihofizičko zdravlje. Dodatnu brigu vam stvara jedan tvrdoglavi član porodice. Otiđite na vikend-putovanje.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Osećate rivalitet među kolegama, a one se ne libe da igraju i prljavo kako bi došle do cilja. Prvi put ste u takvoj situaciji i ne znate kako da se postavite. Odnos sa partnerom je za svaku pohvalu, ali dopašće vas se i jedan stranac. Pitanje nasledstva napokon će se rešiti u vašu korist. Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

U poslednje vreme ste toliko navikli na dramu i paniku da vam je neshvatljivo da posao može da se odvija i normalno. Imate plodnu maštu, nadahnuti ste i veoma kvalifikovani, ne kvarite sve što ste dosad postigli. Ne obraćajte pažnju na zle ljude, branite se radom. Osim nervne napetosti, sve je dobro.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Nemate sposobnost da sagledate stvari iz svih uglova, već samo iz svog, i eto problema. Morate da proširite vidike ako želite da prestanete da se vrtite ukrug među kolegama. Brak nije za vas, volite da flertujete i eksperimentišete. Vaš avanturistički duh vam ne da mira, a imaćete i dobro društvo. Proverite vid.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.