Blic Zena

2. KOŽNA JAKNA UVEK I ZAUVEK

-

Nekoliko godina omiljeni odevni predmet mi je ova kožna jakna Filip Plejn sa kristalima. Inače imam puno kožnih jakni, to jeste jedna od ključnih stavki mog izgleda kada su u pitanju neformalne prilike, jer sam ljubitelj urbanog glem rok stila. Držim do toga da kožna galanterij­a, kaputi, kožne jakne, ti kapitalni odevni komadi treba da budu najkvalite­tniji, jer to se nosi, čak i nasleđuje. Na tim predmetima se stvarno vidi kvalitet, ali ih treba kupovati na sezonskim sniženjima od pedeset posto. Ne patim od toga da to bude poslednja kolekcija.

2. I ROK I KLASIKA OKO VRATA

Ovaj privezak sam kupila pre nekoliko godina u Hamburgu i volim da ga stavljam na razne ogrlice. Jako mi se dopada ova kombinacij­a roka i klasike, kosturska glava s kristalom koja je kao neki andergraun­d element i biseri koji su damski. Ne volim da se oblačim konvencion­alno, ali i kada se ponekad tako skockam, volim da dam neki lični pečat. Moram da priznam da, kako sam starija, sklonija sam jednostavn­ijem i klasičnije­m oblačenju.

4. ŠEŠIR ZGODAN ZA FOTOGRAFIS­ANJE

Ovaj model šešira obeležio mi je prethodno leto i svi su mogli da ga vide na mojim brojnim postovima na „Instagramu“. Kupila sam ga na Mikonosu, gde sam bila sa ćerkom tokom našeg letnjeg proputovan­ja. On je rad neke široj javnosti nepoznate grčke kreatorke.

5. TAŠNA KAO NAKIT

Zlatna tašnica sa metalnim nitnama mi je, takođe, obeležila prethodne mesece života iz vrlo praktičnih razloga – između je tašnice i nakita. Metalik je u trendu, ima i nitne, u stvari liči na „Valentinov­e“modele, a nije. Kupila sam je u Trstu i kreacija je neke nepoznate italijansk­e kreatorke.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia