Blic Zena

NA USNE BALSAM

-

Ukoliko su vam usne suve, to će se još više videti na selfiju. Zato uradite piling i pre šminkanja stavite balsam od ši putera. Poslužite se i tračicama za izbeljivan­je zuba, efekat će biti odličan.

ŠMINKAJTE SE NA DNEVNOM SVETLU

Obavezno nanesite prajmer na lice, posebno na kapke. I šminkajte se na dnevnom svetlu, tako ćete najbolje znati koliko mejkapa da nanesete a da ne preterate.

PUDER U KAMENU JE OBAVEZAN

Koristite mat šminku bez šljokica i svetlucavi­h čestica. Jedino tako vam se na licu neće reflektova­ti svetlost. Posle tečnog pudera obavezno nanesite i onaj u kamenu.

TREBA VAM CRNA MASKARA

Da biste istakli oči i postigli mačkast pogled, koristite crni krejon ili lajner i crnu maskaru, čak i ako su vam inače draže svetlije nijanse. Za dodatni efekat stavite i veštačke trepavice.

BIRAJTE ROZE RUMENILO

Od blica možete delovati bleđe nego što jeste, zato je neophodno da naneste malo rumenila. Najbolje je ono u nijansi kajsije ili roze, naravno mat, a naglasite bradu, nos i čelo.

OČI SIJAJU UZ ZLATNU SENKU

Ako vam je ten tamniji, birajte mat ruž u neutralnim tonovima, a ako je svetliji, crveni ili pink. I igrajte se senkama. Trunčica ljubičaste učiniće da braon oči deluju jasnije, a uz malo zlatne oči će vam sijati.

 ??  ?? „Revlon“prajmer,
1.995 din
NYX senka,
399 din „Aura“kremasti ruž, 419 din „Farmasi“tečni puder, 599 din
„Revlon“prajmer, 1.995 din NYX senka, 399 din „Aura“kremasti ruž, 419 din „Farmasi“tečni puder, 599 din
 ??  ?? „Rimmel“
kameni puder,
449 din
„Rimmel“ kameni puder, 449 din

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia