Blic Zena

Četiri pitanja za dve najbolje drugarice

-

Kako bi Marija opisala Anđelku i Anđelka Mariju?

MARIJA: Anđa je moj mali zvrk, a veliki garant dobre upale trbušnih mišića od smejanja. Dušica i saborac. Žena čijoj se energiji, angažovano­sti i posvećenos­ti divim do beskraja.

ANĐELKA: Poštena, raskošnog duha, zanosne lepote, britkog uma, mnooogo brzog jezika. Boem i laf. Emotivac. Da li vi, kao bliske prijatelji­ce, uskoro planirate da se zajedno nađete pred kamerama i kakav bi to projekat bio?

MARIJA: Nagovaram je, podmićujem je, dosađujem joj. Ponestaje mi oružja :))) Ona je stalno na putu. Igraće svoju monodramu do iznemoglos­ti. Kada jednom bude vezala četiri dana u Beogradu, možda ću uspeti

da je privolim da poradimo na razradi naših ideja. A ima ih... Onoliko :)

ANĐELKA: Javljamo termin. Kako najčešće izgleda vaše druženje, gde idete, šta volite zajedno da radite?

MARIJA: Red razgovora, red jedenja, red kupovine, red instagrami­sanja. I tako ukrug.

ANĐELKA: Uživamo u tome da se posvetimo jedna drugoj. Vazda nam je mali svet i kratak dan. Sa njom mogu da se zamislim u bilo kojoj situaciji, na bilo kom mestu, prilici, u bilo kakvom društvu, a da mi je uvek potaman. Da li razmenjuje­te iskustva kada je u pitanju održavanje i nega kose? Predlažete li jedna drugoj promene i

kog tipa kada je u pitanju izgled?

MARIJA: Ona kada ide da bira tašne ili ja naočare, obavezno jedna drugoj islikamo sve alternativ­e koje su ušle u najuži krug i onda tako biramo do samog kraja. Ide brže, a i beskrajno se zabavljamo u odabiru. Ipak, sve su to promenjive kategorije, mislim na komade garderobe i stajlinge, ali što se kosa tiče, tu smo skroz mirne. Kada pronađete boju i oblik kojim ste potpuno zadovoljne, nema više lutanja.

ANĐELKA: Imamo različite tipove i kose i kože, a i različite navike. Ja, recimo, Maru učim da se šminka, a ona mene da moram više da se opuštam, relaksiram, masiram. Hvala bogu kada je kosa u pitanju, tu imamo najbolje savetodavc­e.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia