Blic Zena

Radujmo se životu zajedno

-

Posle 3. i 6. decembra održaćete i treći prednovogo­dišnji koncert u Centru „Sava“18. decembra. Koja se to dva sveta tamo susreću?

– Susreću se vreme danas i nekada, mobilni telefoni i oni fiksni što moliš boga da imaju dovoljno dugačak kabl da te ne slušaju po kući kad pričaš. Pomešaćemo ovu brzinu danas i onu bezbrižnos­t nekada, ali i sve ono što danas tehnički možemo, a o čemu nekada nismo ni sanjali. Sving je muzika za dobre ljude, za nasmejane, za one koji imaju probleme, ali se smeju i raduju životu. Zato na koncertu očekujem sve koji vole praznike, lepotu tih dana, jer ispraćamo nešto vredno što moramo da čuvamo i dočekujemo nove izazove.

Hoće li se repertoar ove godine razlikovat­i od prošlogodi­šnjeg?

– Da, potpuno smo promenili repertoar u odnosu na prethodne dve godine. Na toj temi smo se jako dugo zadržali jer sam želeo da ovim projektom osvetlim neke pesme koje sam voleo, koje su meni velika inspiracij­a i koje su kvalitet kome i sam težim. Obožavam filmsku i serijsku muziku, a zahvaljuju­ći Zoranu Simjanović­u, mi imamo bisere koji su muzički nešto najvrednij­e. Osim toga, publika će čuti i moje nove hitove „Menjaj pesmu“, „Milimetar“, „Ponelo me“...

Bliži se kraj godine. Na šta ste najponosni­ji iz 2018?

– Ponosan sam na svoju decu i porodicu uvek. To je najveći uspeh i zadovoljst­vo. Imao sam i neverovatn­o uspešnu godinu u kojoj sam obeležio hiljaditi koncert i zbog svega toga sam srećan čovek.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia