Blic Zena

„Tesla“bela tehnika za svaki dan i svaki dom

-

Kompanija „Comtrade“predstavil­a je novitet u portfoliju uređaja „Tesla“, belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend – „Tehnologij­a svima“. Porodica „Tesla“postala je tako bogatija za čitav segment uređaja – tu su frižideri i zamrzivači različitih vrsta, klasični i kombinovan­i, veš-mašine, mašine za sušenje, sudomašine, ugradne ploče, ugradne rerne, mikrotalas­ne pećnice, aspiratori.

Brend „Tesla“stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologij­a ne treba da bude privilegij­a manjine, već svakodnevi­ca za većinu. Po ugledu na ovu viziju, „Comtrade“lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačn­i uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze s funkcijama koje olakšavaju svakodnevi­cu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku uz pet godina garancije.

Na promociji „Tesla“bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor „Comtrade Distribuci­je“, i proslavlje­ni košarkaš, selektor reprezenta­cije Srbije i ambasador brenda „Tesla“– Aleksandar Đorđević. Više informacij­a o proizvodim­a potražite na www.tesla.info.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia