„Tesla“bela tehnika za svaki dan i svaki dom

Blic Zena - - Reportaža -

Kompanija „Comtrade“predstavila je novitet u portfoliju uređaja „Tesla“, belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend – „Tehnologija svima“. Porodica „Tesla“postala je tako bogatija za čitav segment uređaja – tu su frižideri i zamrzivači različitih vrsta, klasični i kombinovani, veš-mašine, mašine za sušenje, sudomašine, ugradne ploče, ugradne rerne, mikrotalasne pećnice, aspiratori.

Brend „Tesla“stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu. Po ugledu na ovu viziju, „Comtrade“lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze s funkcijama koje olakšavaju svakodnevicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku uz pet godina garancije.

Na promociji „Tesla“bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor „Comtrade Distribucije“, i proslavljeni košarkaš, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda „Tesla“– Aleksandar Đorđević. Više informacija o proizvodima potražite na www.tesla.info.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.