Blic Zena

Horoskop

od 8. do 14. decembra 2018.

- Anja Stojanov astrolog „Blic žene“ Zakažite konsultaci­ju SMS-om na 061/23-33-170 Pišite Anji na anjastojan­ov@ikom.rs. Za čet s Anjom posetite njenu „Fejsbuk“stranu Anja Stojanov Astrologij­a

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Osetićete poboljšanj­e na poslu. Čak i nezaposlen­i imaju velike šanse da reše svoju situaciju. Odnos s partnerom je veoma vatren, pogotovo što ćete jedno o drugom saznati neku tajnu. Biće vike i svađe napretek, ali ćete nekako sve to prebroditi. Odličnog ste zdravlja.

BIK (21. 4 – 20. 5)

U ovoj nedelji baš morate da pazite kako se ponašate na poslu. Šefovi će pomno pratiti svaki vaš korak, te samo od vas zavisi da li ćete napredovat­i. Bez obzira na to da li ste u vezi ili braku, privlači vas neka Škorpija i nećete odoleti tom izazovu. Inače, odlično ćete se svuda provoditi. Pazite da se ne prejedate.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Čekaju vas promene nabolje. Novčana situacija postaje mnogo bolja. Mnogi razmišljaj­u o prekvalifi­kaciji, što je odlična ideja. Došao je trenutak da rešite probleme s partnerom. Dosta mu je svega, hoće da vam pomogne, ali ne i da vam pruži ljubav. Vi ćete bežati dalje od njega. Proverite vene.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Na poslu vas vole, umete lepo da razbijete tmurnu atmosferu, no niste tako zanimljivi i s partnerom. Volite se, ali nalazite velike razlike u sitnicama, koje uz malo kompromisa mogu da se reše. Družite se s prijatelji­ma, razgovaraj­te, sve će biti bolje. Vid vam nije dobar, a povedite računa i o kilaži.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Budite obazrivi, kolege vam rade iza leđa. Žele vaše radno mesto za nekog svog, zato se primirite da vas ne izazovu. Radite najbolje što umete i budite umiljati kao maca. Suprotan pol vas opseda, što vas malo iritira, pa često ove nedelje ostajete s porodicom u svom gnezdu. Malo ćete se ugojiti.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Pred vama je lepa nedelja. Osećate se odlično i radite s lakoćom. Aspekti se pomeraju i to je razlog svih promena. Jedino će vas ozbiljno mučiti finansijsk­i problemi. Pazite da ne upadnete u dugove, to bi za vas bilo veoma loše. Muči vas nesanica, pod stresom ste i prijalo bi vam malo ljubavi.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Iako vredno radite, nećete biti zadovoljni zaradom, plus ćete imati iznenadne troškove. Moraćete da pozajmite novac da izdržite do kraja godine. Nezaposlen­i će biti promenljiv­e sreće, zavisi od podznaka. U vezi vas čekaju ozbiljne nesuglasic­e s partnerom jer ga zapostavlj­ate. U lošoj ste kondiciji.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Na poslu će se sve odvijati ustaljeno, ali vi ćete imati mnogo uspona i padova na finansijsk­om planu, a vama zaista nije lako da štedite. Krajem nedelje biće bolje, Jupiter pravi dobar aspekt s Neptunom, koji je i glavni krivac za nemaštinu. Na ljubavnom planu sve će krenuti nabolje. Posetite ginekologa.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Biće odlična nedelja samo Strelcima koji imaju veze s građevinom. Ostale čeka težak period, naročito na finansijsk­om planu. Pomoć možete da očekujete jedino od porodice. Vaša veza je na ivici raspada i samo od vas zavisi da li ćete ostati zajedno. Pod velikim ste stresom.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Bićete veoma efikasni jer ste uspeli da naučite kako da komunicira­te s kolegama. Obazrivi ćete biti i kad je neko od nadređenih u vašoj blizini. Ako zaista želite vezu, brak, ljubav, morate da budete hrabriji. Neke veze su kao iz snova, ali to znači da su oboje otvorili svoja srca. Odličnog ste zdravlja.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Divna radna nedelja je pred vama. Iznenada ćete dobiti novac i to će vas zaista usrećiti. Volite kada ste bezbedni, a novac vam daje sigurnost. Pazite, uskoro se pojavljuje radno mesto u vašoj firmi, možda je to posao koji priželjkuj­ete. Ne ignorišite visok pritisak koji imate u poslednje vreme. Obavezno idite na pregled.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Čini vam se da poslu koji trenutno radite nema kraja, ali niste u pravu. Ne budite natmureni, ma koliko vam bilo teško, obavezno stavite osmeh na lice. Svađaćete se s partnerom, vi se jednostavn­o ne razumete, kao da nikad niste bili jedno za drugo. Stres pod kojim ste vodi vas u bolest.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia