Blic Zena

Bez karmina ne izlazim iz kuće

JOVANA NIKOLIĆ

-

Pop pevačica Jovana Nikolić je modni vladar iz senke. Nenametlji­vi urbani stil je retka pojava na domaćoj muzičkoj sceni, koja uglavnom obiluje ekstravaga­ncijom i scenskom garderobom. Srećom, od Jovane se može pokupiti nekoliko fazona i fora.

„Pre nego što sam krenula, htela sam i maramu da ponesem. Rekla sam sebi, ne, Jovana, smiri se“, kroz osmeh nam je ispričala Jovana kad smo se našli. Vođena čuvenom devizom Koko Šanel – pre nego što izađeš iz kuće, pogledaj se u ogledalo i skini jednu stvar sa sebe – pop pevačica se pojavila u jednostavn­oj ali efektnoj kombinacij­i. Posle dva gutljaja kafe i razgovora o našoj svakodnevi­ci, prešli smo na stvar i Jovana nam je drage volje pokazala pet favorita bez kojih ne može nikud ove zime.

1. OPSEDNUTA KOZMETIKOM

U poslednje vreme kad god idem u kupovinu, kupujem kreme, mada češće serume zbog saveta dermatolog­a. Ovih dana uglavnom koristim C vitamin jer mi je koža suva i dehidriran­a zbog hladnijeg vremena.

2. PARFEM NIJE OBAVEZAN, ALI...

Volim da koristim dosta krema, dezodorans­a i pudera. Sve sa sobom nosi svoj miris, pa mi u suštini parfem nije ni potreban, ali ovih dana koristim Diorov „Džoj“.

3. NA USNE SAMO BOJA MESA

Samo „nude“, tačnije rozikaste tonove koristim. Uglavnom mešam boje jer dok smislim koji ću da stavim, promenim ih nekoliko. Svi su slični. Ne volim kad su usne mnogo napadne jer imam svetlije oči i mislim da mi nisu potrebni karmini jarkih boja.

4. NAOČARE ZA SAMOODBRAN­U

Naočare su sjajan aksesoar, neizbežan i leti i zimi. Možete da se sakrijete, a i štiti vašu osetljivu kožu ispod očiju. Ovaj zlatni model mi je jedan od omiljeniji­h zato što je jednostava­n.

5. POSLEDNJI, ALI NE I NAJMANJE BITAN

Šešir obožavam da nosim. Ponekad ga nosim leti, ali zimi, moram da priznam, obavezno ga stavljam na glavu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia