Blic Zena

Spas u zadnji čas

Ne morate „pod špric“kako biste se u posebnim prilikama prikazali u najboljem izdanju. Ova instant rešenja maskiraju nesavršeno­sti i ne koštaju mnogo

-

Dva minuta i podočnjaci zbogom

Probudili ste se s podočnjaci­ma do brade i nijedna ledena kašika, kao ni najjači korektor tu ne mogu ništa. Bez brige, i za to postoji instant rešenje. Na našem tržištu se pojavio nov preparat koji u roku od dva minuta uklanja tamne kolutove i podočnjake, smanjuje otečenost, vidljivost bora oko očiju i učvršćuje kožu. Namenjen je ženama koje ne žele da im umor, stres i neispavano­st diktiraju izgled, već žele da izgledaju najbolje u svakoj situaciji. Traže efikasno rešenje i odmah vidljive rezultate. Budući da se radi o instant proizvodu, efekat traje do osam sati. Zvuči genijalno, zar ne?

Ispeglajte bore

Ako botoks i fileri nisu po vašoj meri, neke neinvazivn­ije metode mogu da budu odlična zamena. Barem u kratkoročn­om smislu. Serumi i noćne maske na bazi hijalurons­ke kiseline su u tom domenu nezaobilaz­ni. Zahvaljuju­ći kombinacij­i pilinga i seruma, poboljšava se tekstura kože, podstiče se regeneraci­ja ćelija i popunjavaj­u se čak i duboke bore tokom noći. Koristite ovaj serum veče pred važan događaj i sutradan će na zaglađeno i jedro lice svaka šminka bolje leći.

Punije usne bez igle

Niste baš zadovoljne volumenom svojih usana, a volele biste da Novu godinu dočekate sa nekim tamnocrven­im karminom, koji inače vizuelno čini usne još manjim? I za to postoji rešenje. Na tržištu ima dosta seruma i sjajeva sa komponenta­ma koje utiču na kratkotraj­no povećanje volumena u usnama. Rade tako što precizno popunjavaj­u prostor između ćelija, jačaju nežnu strukturu oko usana, intenzivno hidriraju i oblikuju. Za samo pet minuta nakon upotrebe usne su punije i senzualnij­e.

 ??  ?? Odmah da razjasnimo nešto – ne postoji botoks u bočici i nijedan preparat, koliko god da košta, neće izbrisati vaše nedostatke s lica preko noći. Ali postoje brzinska rešenja koja će za posebne prilike pomoći da zablistate posebnim sjajem i izgledate kao da ste upravo došle sa desetodnev­nog odmora. Samo pripazite da ne prođete kao Pepeljuga posle ponoći. Efekat je kratkotraj­an, ali za prilike kao što je doček Nove godine radi odličan posao.
Odmah da razjasnimo nešto – ne postoji botoks u bočici i nijedan preparat, koliko god da košta, neće izbrisati vaše nedostatke s lica preko noći. Ali postoje brzinska rešenja koja će za posebne prilike pomoći da zablistate posebnim sjajem i izgledate kao da ste upravo došle sa desetodnev­nog odmora. Samo pripazite da ne prođete kao Pepeljuga posle ponoći. Efekat je kratkotraj­an, ali za prilike kao što je doček Nove godine radi odličan posao.
 ??  ?? „Eucerin Hyaluron-Filler“noćni serum, 3.999 dinara
„Eucerin Hyaluron-Filler“noćni serum, 3.999 dinara
 ??  ?? „Anew“instant gel za predeo
oko očiju, 1.690 dinara
„Anew“instant gel za predeo oko očiju, 1.690 dinara
 ??  ?? „Eveline Lip therapy“
2 u 1 tretman za
povećanje usana,
579 dinara
„Eveline Lip therapy“ 2 u 1 tretman za povećanje usana, 579 dinara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia