Pas je uvek tu i voli ko niko

Blic Zena - - Poruka Nedelje -

Podržali ste akciju „Do pasa zbog pasa“našeg portala „Žena“kojom podsećamo da hiljade pasa u azilima širom Srbije čeka dom. Šta vas je motivisalo da se skinete uz poruku „Nama nije hladno, ali njima jeste“?

– Ljudi koji imaju pse znaju šta znače njihova vernost, ljubav i kad vas prepoznaju i počnu da skaču na vas onog trenutka kada uđete u kuću. Oni su uvek tu i spremni su da vas isto vole i trpe čak i onda kada ih nepravedno zapostavite. Verujte mi, želite da imate psa, zato udomite.

Da možete, kažete, imali biste zoološki vrt. Koju životinju najviše volite?

– Karakterno sam najsličniji pandi. Voleo bih da imam jednu. Samo bismo se grlili i prevrtali po krevetu. Međutim, za jutarnje buđenje uz maženje i kuca iz azila je odličan izbor.

Od glavne uloge u biografskom filmu o Sergeju Dovlatovu, pa do liste „Evropske zvezde u usponu“, serija „Nemanjići“i „Jutro će promeniti sve“, 2018. je bila više nego uspešna. Kako se vama čini?

– Čekam da prođu praznici pa da promislim o svemu, ali defitinivno se prošle godine puno toga lepog desilo.

Pratite sve aktuelnosti na najpopularnijem ženskom portalu www.zena.rs „Do akciji pasazbogpasa“naportalu u ga Gledajte 1. 12. subotu u zena.rs

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.