Horoskop

od 12. do 18. januara 2019.

Blic Zena - - Horoskop - Anja Stojanov astrolog „Blic žene“

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Budite veoma oprezni. Pošto ste navikli da budete dominantni na svim poljima, ako vam to ne pođe za rukom, postaćete veoma neprijatni. To bi moglo doneti mnoge nesuglasice i poslovno i privatno. Hodate po tankom ledu. Budite mirni i posvetite se bliskim ljudima.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Moraćete da se suočite sa svojim zabludama i neće vam biti prijatno da priznate greške. Rezervisani ste prema kolegama, kao da nikome ne verujete. U vezi ili braku nesuglasice su neizbežne. Volite da flertujete, dopadate se suprotnom polu i nije vam uvek lako da ostanete samo uz jednu osobu.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Sastanci, dogovori, pregovori – bićete zadovoljni jer u tome uživate. Rado ćete prisvojiti nečiju ideju i ozbiljno raditi na njoj. Cenite i svoju i tuđu slobodu, ne volite nikome da se pravdate. Ta vaša osobina čest je razlog nesuglasica s partnerom jer je posesivan i ljubomoran. Mlađi Blizanci mogli bi da se zaljube.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Intuicija vam je izraženija, kao da ste sve što vam se dešava već videli u snu. Vodite neuobičajen život, onakav kakav ste priželjkivali. Imate mnogo obaveza, ali sve završavate bez problema. Romantični ste i zadovoljni. Partner je centar vašeg sveta, odlično se razumete i uvek ste spremni za provod.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Teško ćete prihvatiti nova ograničenja na poslu. Navikli ste da delujete slobodno i po sopstvenim pravilima. Sada ste na prekretnici iz koje možete mnogo da naučite. Imate nesporazume u porodici i s partnerom. Velika je razlika u vašem poimanju stvari, ali to ne mora da bude razlog za svađu.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Imate ideje kako da ostvarite svoje davnašnje ambicije. Lukaviji ste i spremniji da rizikujete kako biste dobili ono što želite. Volite da vas okružuju inteligentni ljudi jer uživate u diskusijama. Većina vas je bez partnera, ali dobro se provodite i divno osećate. Ponekad ste veoma ekscentrični.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Realni ste prema svemu što vam se dešava, svesni ste svojih dužnosti i sposobnosti. Nekada vam nedostaje samopouzdanje da biste postigli bolje rezultate. Tada vam u pomoć priskaču kolege. Morate nekada da preuzmete inicijativu. U ljubavi želite iskrenost po svaku cenu, i to očekujete od partnera.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Prati vas sreća na svakom putu kojim krenete. Sve radite glatko i bez problema. Vodite računa o svom ponašaju prema kolegama koje vam nisu drage. Porodični život se odvija po vašim merilima, a krajem nedelje ulazite u raspravu s partnerom oko različitih vizija vašeg zajedničkog delovanja.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Vraćate se u formu, odlično ste organizovani i stižete da uradite sve što treba, čak i da pomognete starim ili bolesnim ljudima. Tolerantni ste, optimistični i ljubazni. Važno vam je da sve bude skladno i uredno. Steći ćete nove prijatelje. Posvećeni ste svojim hobijima i smireni.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Ove sedmice ste studiozni, pažljivi i čvrsti, brzo razmišljate i jasno iznosite svoje planove. Rečju, bićete u centru događaja. Uporni ste i odlučni, inteligentni i originalni, spremni da za svoje ciljeve idete do kraja. I dalje ste emotivno nestabilni zbog svoje strogoće. Mogli biste ući u zaista lepu vezu.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Prionuli ste na rad, punom parom i sa mnogo nedoumica. Razmišljate o svakoj sitnici, to vam skreće pažnju sa pravih problema i ne možete da sagledate celu sliku. Ipak, pobediće vaša praktična strana. Prema prijateljima ste diktator, ili je kako vi hoćete ili nikako. Izbegavate ljude kojima ne možete da nametnete svoju volju.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Ove sedmice možete da otpočnete ostvarenje svog davnog sna, i u tome možete jedino sami sebe da sprečite. Čim vam skoči samopouzdanje, postajete iritantni prema kolegama i svašta im prebacujete. Vodite bogat i lep ljubavni život, vaša veza je zaista kvalitetna.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.