Biblija za decu u 365 slika

Ne propustite novu ediciju „Blica“i „Evro Booka“

Blic Zena - - Roditeljstvo / Aktuelno -

Svake treće srede u mesecu potražite jedan od 12 delova ove jedinstvene edicije. Vi i vaši mališani uživaćete u lepim starozavetnim pričama „U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.“Pred vama je knjiga nadahnuta od Boga. Pisana ljudima onog vremena, ali za ljude svih vremena. Kroz Reč Božju sve je nastalo. Ona je večna i svemoguća. Reč Božja daje život jer je On izvor života. A nasušna i iskonska potreba čovekova je da živi po Reči Božjoj.

Donosimo vam ediciju „Biblija u 365 priča i slika“, u 12 knjiga – 8 starozavetnih priča i 4 knjige sa pričama iz Novog zaveta. Deca najpre spoznaju svet oko sebe u slikama, potom kroz reči i dela te je upravo zato ova raskošno ilustrovana „Biblija u 365 priča i slika“, pisana jednostavnim i razumljivim jezikom, odličan način da deci približimo najviše duhovne vrednosti i pomognemo im da spoznaju svet oko sebe posebno u današnjim vremenima, punim iskušenja i nasrtaja opasnosti vidljivih i nevidljivih.

Ova edicija, prvenstveno namenjena deci, ali i roditeljima, podsetnik je na neuništivo blago naših predaka i ona čuva i neguje najplemenitije i najuzvišenije čovekove vrline – smernost, čovekoljublje, darežljivost, moralnu čistotu, trpeljivost – i kroz blagodatnu Reč Božju nas uči da čuvamo porodicu, temelj društva, i pazimo na svoju dušu, koja predstavlja plodniju njivu nego čitav svet.

Ova edicija objavljena je uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Irineja. Predstavlja zbirku brižljivo odabranih i sažetih priča namenjenih roditeljima, koji će svaki dan u godini odvojiti malo vremena za čitanje sa svojim mališanima. Sigurni smo da ćete za godinu dana biti bogatiji za pročitanih 12 knjiga biblijskih priča.

Prva knjiga na kioscima 23. januara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.