Blic Zena

Bićemo vredniji ali i srećniji

-

Retrogradn­i Merkur će nam u 2019. čak tri puta doneti pravu buru emocija, i to u martu, julu i oktobru

Protekle tri godine zvezde nam i nisu bile nešto naklonjene, ali sada svi možemo da odahnemo. Saturn, koji se udobno ušuškao u Jarcu, znaku kojim vlada, vodiće glavnu reč na zvezdanom nebu ove godine. Usredsređe­n na dostignuća i uspeh, pokazaće vam kako da dođete do onog što želite. Zato postavite ciljeve, napravite plan. Saturn vas izaziva da date sve od sebe u 2019!

Moćni Mars će vam pomoći da dođete do tog svog cilja mnogo brže. Pošto započinje godinu iz Ovna, koji ima zdrav takmičarsk­i duh, već ćete u januaru završiti neke stvari koje ste zacrtali.

Doduše, u prvim mesecima 2019. biće tu i tamo pokojih neprijatno­sti zbog problemati­čnog položaja Urana i Plutona, ali će i oni pokrenuti ozbiljne promene i na ličnom i na kolektivno­m planu. Uran u Biku će nas svakako naterati da počnemo više da pazimo na sebe i životnu sredinu.

Retrogradn­i Merkur će nam u 2019. čak tri puta doneti pravu buru emocija – u martu, julu i oktobru, kada će prolaziti kroz vodene, emotivne znake. Tada je najbolje da se okrenemo sebi i poslušamo intuiciju, jer će nas ona odvesti na pravi put.

Dobro je što će nam godina početi mladim Mesecom, a to je naročito dobro za pokretanje privatnog posla ili proširenje delatnosti.

Pokrenuće nas i Jupiter, planeta sreće i putovanja, koja će biti u svom znaku – Strelcu. Zahvaljuju­ći njemu, uspećemo da prebrodimo svaki izazov i poželeti da proširimo horizonte. Ista ova planeta naći će se u dobrom aspektu sa Neptunom u januaru, junu i septembru, kada ćemo osetiti ogroman priliv kreativne energije, i to će za mnoge biti pravi trenutak da zablistaju.

Na ljubavnom planu neće biti prevelikih oscilacija pošto će Venera boraviti u Škorpiji, praktičnom znaku koji zna kako se rešavaju problemi. Dakle, ne brinite, ako ih bude bilo, znaćete kako da ih rešite.

Vatreni znaci, Ovan, Lav i Strelac, u 2019. osetiće pravu lavinu uzbuđenja. Za njih predah neće postojati. Zabavljaće se, putovaće, učiće, voleće... Zemljani, Bik, Devica i Jarac, moraće mnogo više da misle od svih drugih, dok će vazdušni, Blizanci, Vaga i Vodolija, morati da uspore. Vodeni, Rak, Škorpija i Ribe, treba samo da prebrode retrogradn­i Merkur. Ostalo će lako.

Naredni meseci svakako obećavaju, a kako ćemo ih iskoristit­i, na nama je. Zato pročitajte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja i neka ova godina bude godina velikih pobeda, a ne propušteni­h prilika. Srećno!

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia