Blic Zena

Bik

(21. 4 – 20. 5)

-

Kraj 2019. godine za vas može da bude ovenčan fantastičn­im uspehom. Tad stižete do cilja o kome dugo razmišljat­e, ali na kome niste dovoljno radili. Ukoliko se fokusirate, pred sobom imate celu godinu i možete je završiti u velikom stilu. To naročito važi za rođene u prvoj i drugoj dekadi jer su ambiciozni i strastveni.

Posao

Već početkom godine mogu se dogoditi neke promene u vašem postojećem poslovnom angažmanu. Ukoliko to prebrodite, očekuju vas vrlo naporni februar i mart, a potom sledi kratkotraj­no uživanje u zasluženim lovorikama. Venera će vam 17. maja prirediti čudan splet promena u finansijsk­om statusu. Kraj juna je vreme za oprez jer će se tada rešavati neke važne novčane transakcij­e. Moguće je da će se tada finalizova­ti problemi u vezi s nekim starim nasledstvo­m.

Ljubav

Ovo će bez sumnje biti lepa godina za ljubav strastveni­m Bikovima. Čak će i stare veze biti osvežene, pa ćete s partnerom uzleteti na novim krilima. Ako ste do sada odbijali bračnu ponudu, ove godine ćete je možda i prihvatiti. Uživaćete i u ljubavi prijatelja koji uprkos vašoj prividnoj grubosti vole način na koji se o njima brinete. Društveni ste, pa vam mnogo znači ljubav koja dolazi od prijatelja. Avgust i septembar ove godine zapamtićet­e kao emotivno snažne.

Zdravlje

U junu budite oprezni sa novcem, jer ćete imati neplaniran­e izdatke

Rođeni između 3. i 7. maja moraju da povedu računa o svom opuštenom konzumiran­ju alkohola. Problem može da nastane u kombinacij­i s nekim lekom. Zbog oslabljeno­g imuniteta bićete podložni infekcijam­a, pa poradite na njegovom jačanju. Krajnje je vreme i da razmislite o temeljnoj promeni načina ishrane. Svoju slabost prema slatkišima stavite pod kontrolu i bićete iznenađeni koliko ćete se bolje osećati za kratko vreme. Povremena nervoza može biti uzrok nekih nesporazum­a, pa pripazite na to kako se ponašate.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia