Bik

(21. 4 – 20. 5)

Blic Zena - - Astro -

Kraj 2019. godine za vas može da bude ovenčan fantastičnim uspehom. Tad stižete do cilja o kome dugo razmišljate, ali na kome niste dovoljno radili. Ukoliko se fokusirate, pred sobom imate celu godinu i možete je završiti u velikom stilu. To naročito važi za rođene u prvoj i drugoj dekadi jer su ambiciozni i strastveni.

Posao

Već početkom godine mogu se dogoditi neke promene u vašem postojećem poslovnom angažmanu. Ukoliko to prebrodite, očekuju vas vrlo naporni februar i mart, a potom sledi kratkotrajno uživanje u zasluženim lovorikama. Venera će vam 17. maja prirediti čudan splet promena u finansijskom statusu. Kraj juna je vreme za oprez jer će se tada rešavati neke važne novčane transakcije. Moguće je da će se tada finalizovati problemi u vezi s nekim starim nasledstvom.

Ljubav

Ovo će bez sumnje biti lepa godina za ljubav strastvenim Bikovima. Čak će i stare veze biti osvežene, pa ćete s partnerom uzleteti na novim krilima. Ako ste do sada odbijali bračnu ponudu, ove godine ćete je možda i prihvatiti. Uživaćete i u ljubavi prijatelja koji uprkos vašoj prividnoj grubosti vole način na koji se o njima brinete. Društveni ste, pa vam mnogo znači ljubav koja dolazi od prijatelja. Avgust i septembar ove godine zapamtićete kao emotivno snažne.

Zdravlje

U junu budite oprezni sa novcem, jer ćete imati neplanirane izdatke

Rođeni između 3. i 7. maja moraju da povedu računa o svom opuštenom konzumiranju alkohola. Problem može da nastane u kombinaciji s nekim lekom. Zbog oslabljenog imuniteta bićete podložni infekcijama, pa poradite na njegovom jačanju. Krajnje je vreme i da razmislite o temeljnoj promeni načina ishrane. Svoju slabost prema slatkišima stavite pod kontrolu i bićete iznenađeni koliko ćete se bolje osećati za kratko vreme. Povremena nervoza može biti uzrok nekih nesporazuma, pa pripazite na to kako se ponašate.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.