Ovan

(21. 3 – 20. 4)

Blic Zena - - Astro -

Početkom godine za vas se otvaraju nove mogućnosti. Ne oklevajte, već zgrabite šanse koje se pružaju. Ovnove koji do sada nisu uspeli da pokažu svoje organizacione i liderske sposobnosti čeka godina u kojoj se to od njih očekuje. U martu i aprilu je pravo vreme da se u tom svetlu svima predstave.

Posao

Briga o razvoju i unapređenju karijere u ovoj godini postaje vaš prioritet. Već u januaru shvatićete da vam je za taj naum potrebno mnogo snage, ali nećete dozvoliti da vas to pokoleba. Za otpočinjanje sasvim novog posla idealno vreme je kraj aprila. Doduše, to je vreme kada možete očekivati neprijatnosti, pa i otkaz na postojećem poslu. Neočekivano, snagu da prevaziđete ovaj period daće vam onaj skriveni maštar u vama, a probudiće se i uspavani avanturistički duh. Nije isključena kupovina zemlje.

Ljubav

U prvoj polovini godine bićete okupirani poslovima, pa o ljubavi nećete ni razmišljati. Od avgusta pitanja srca ulaze u žižu vašeg interesovanja. Poslednja nedelja septembra donosi takav sklop planeta koji će uticati na vaš odnos s jednom Vagom. Ako ste u potrazi za partnerom, on se može pojaviti na nekom putovanju ili na nekom mestu na kome ćete se sasvim slučajno naći, pa zato budite otvoreni za nova poznanstva. Posebno otvorite oči 14. oktobra, jer se tada može dogoditi značajan susret.

Zdravlje

Period oko rođendana je posebno kritičan. Ozbiljno razmotrite svoj način ishrane jer je upravo to moguć izvor zdravstvenih problema. Kraj aprila i početak maja donose rizik od povreda. Brzina i nepromišljeni postupci mogu izazvati različite povrede, pa budite posebno oprezni u saobraćaju. Naročito je važno da u ovom periodu kontrolišite svoju impulsivnost. Preveliko angažovanje na poslu i želja da se dokažete mogu dovesti do iscrpljenosti, ali taj problem može da reši jedan opušteni vikend.

Ako želite da se zaljubite, posebno otvorite oči 14. oktobra, jer vas čeka značajan susret

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.