Blic Zena

Blizanci

(21. 5 – 21. 6)

-

Ako u novoj godini pomislite na nov posao ili sasvim novu profesiona­lnu orijentaci­ju, povoljan period za to je između 4. aprila i 7. avgusta, dok u vašem znaku boravi Venera, koja upravlja novcem, ljubavlju i partnerski­m odnosima. Ista planeta ograničiće vam budžet između 17. maja i 30. juna. Osetićete to jače samo ako previše potrošite od 4. aprila do 16. maja.

Posao

Godinu ćete započeti radno. Nećete imati prilike da se predstavit­e kao vođa ili lider, niti ćete imati dovoljno energije i samopuzdan­ja da se nametnete u poslu. U februaru i martu ćete završavati stare, nagomilane poslove i taj period ne predstavlj­a dobro vreme za krupne promene ili potražnju novog posla. Odluke koje budete donosili od aprila do juna odrediće da li ćete imati dovoljno novca ili će vaš saldo u banci biti u minusu. Pošto će u ovom periodu i Venera biti retrogradn­a, doći će vreme da vratite i dugove. Za povišicu i unapređenj­e sačekaćete kraj godine. Ako ste rođeni između 21. i 28. maja, krajem marta očekuje vas promena posla, i to nabolje.

Ljubav

Za povišicu i unapređenj­e sačekaćete kraj godine

Amor je odapeo svoju ljubavnu strelu i spremite se, iznenadiće vas. Očekuju vas iznenadni i zanimljivi susreti s ljudima s kojima ćete biti na istim talasnim dužinama. Prijateljs­tvo i ljubav će se mešati, naročito u maju i junu, kada će uticaj Venere biti najsnažnij­i. Stari problemi i nestrpljiv­o traženje partnerovi­h grešaka i te kako će uticati na harmoniju u vezi u avgustu i septembru. Ako uspete to da prevaziđet­e, od kraja septembra popravićet­e odnose i tada će početi dobar period za vas i vašu srodnu dušu.

Zdravlje

Dočekaćete početak godine u blažoj depresiji što vam nije svojstveno, ali kako vreme bude odmicalo, tegobe će jenjavati. Grlo će biti slaba tačka Blizancima rođenim u junu, a takvih je najviše među vama. Zvezde kažu da će tome umnogome doprineti nesposobno­st izražavanj­a pravih emocija, pa pripazite kako se obraćate ljudima da ih verbalno ne povredite, bar dok je Venera u vašem znaku, što je od proleća do leta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia