Blic Zena

Rak

(22. 6 – 22. 7)

-

Svi pripadnici vašeg znaka osetiće do početka marta kako ih zvezde usporavaju i vuku unazad. Gledajte na takav početak godine kao na test jačine vašeg karaktera. Pomoći će vam da napredujet­e sve do septembra. Najviše ćete pomoći sami sebi kad se suočite sa obavezama i posvetite se poslu na vreme. Odluke koje budete doneli od 15. januara do 2. februara odraziće se na ostatak godine. Ako ste rođeni u periodu između 3. i 20. jula, ovo će biti vaša godina.

Posao

Saturn koji boravi u vašem znaku biće kriv što ćete živeti s ograničeni­m budžetom bilo da su vam se povećale kućne dažbine ili ste u neki posao uložili novac koji vam se neće vratiti za još koju godinu. S druge strane, polje karijere je u centru pažnje u 2019. godini, što će mnogima od vas omogućiti da načinite krupne korake na poslu. Neki će napredovat­i do šefovske pozicije ili će im takav posao biti ponuđen u martu ili u avgustu. Neki od vas će shvatiti da im trenutna pozicija ne odgovora i poželeće da promene radno mesto, a najbolje vreme za to su mart i jun.

Ljubav

Mnogi stari odnosi iz prošlosti mogu lako da se završe ove godine iz najrazliči­tijih mogućih razloga. Ako vi budete inicijator kraja, uradite to između maja i jula, tada će vama biti zvezde naklonjene. Morate biti svesni toga da neki ljudi nisu dobri za vas i da morate nastaviti dalje. Avgust i septembar su meseci idealni za upoznavanj­e i izlaske. Ako se tad prepustite životu, biće vam bolje, čak postoji velika šansa da prava ljubav ušeta u vaš život.

Zdravlje

Saturn će vas u 2019. testirati od čega ste napravljen­i i sudiće vam za to kako se ophodite prema svom telu. Ako zdavstveni problemi budu iskrsli, znajte da to neće biti nešto akutno, već nešto što se razvija duže vreme. Ili će vam se jednostavn­o vratiti neka stara boljka koju ste ili vi sami zanemariva­li ili nije lečena na pravi način. Srećom, uspećete da ih rešite, pa ćete se zbog toga i osećati mnogo bolje. U oktobru i novembru povedite računa o ishrani, jer je moguće da ćete se ugojiti, a kilograme nećete moći tako lako da skinete.

Odluke koje budete doneli od 15. januara do 2. februara odraziće se na ostatak godine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia