Devica

(24. 8 – 23. 9)

Blic Zena - - Astro -

Zvezde su rešile još u septembru 2018. da vam olakšaju, jer ste najgore prošli od svih znakova Zodijaka kroz prethodni period, tako da će ova godina biti logičan nastavak dobre energije koja vas je zapratila. Treba samo da se opustite i možda prvi put u životu pustite da stvari idu svojim tokom.

Posao

I dalje ćete morati da radite dva posla, naročito od aprila do avgusta. To ne treba da vas brine sve dok ugovore koje potpisujete čitate u sitna crevca. Sredinom septembra osetićete nalet entuzijazma, pa ćete raditi poletno, lako i brzo, a nagrade za vredan trud biće veće od očekivanih, što je donekle i razumljivo. Pazite se neprijatnih situacija sa nadređenima, ali ukoliko se uhvatite u kolo, odigrajte ga do kraja. Vreme je da otvorite sve karte, jer ako sada budete ćutali, boljih prilika za reč dugo nećete imati.

Ljubav

Očekujte situacije koje će vas pomeriti iz težišta. Isprva vam uopšte neće biti jasno šta vas je snašlo. Leptirići u stomaku sredinom oktobra, tokom solarne eklipse, prevrnuće vam svet naopačke. Neki od vas pokušaće da se odupru tim osećajima, ali savetujemo da ne radite to, jer je prilika idealna da nađete životnog partnera. Oni koji su već bili te sreće uživaće u svojoj mirnoj svakodnevici, ali ne bi bilo loše da unosite malo romantike u vezu kako vam status ne bi prešao iz ljubavnog u prijateljski.

Zdravlje

Device su nesumnjivo mnogo zdravije kad je Jupiter u njihovoj prvoj kući, ali s jednim izuzetkom. On voli sve što je lepo i dobro puta deset, otud i njegova sklonost ka preterivanju. A sve što je lepo i dobro nije nužno lepše i bolje samo zato što ga nekad ima više. Zato, Device, obratite pažnju na stomak i organe za varenje u maju, kada su šanse velike da se ugojite. To vama, osim zdravstvenog, predstavlja i ogroman estetski problem, jer kad se vi ne osećate lepo u svojoj koži, to je drama na kvadrat.

Od septembra ćete raditi brže i lakše, pa će i nagrada za to biti viša od očekivane

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.