Blic Zena

Lav

(23. 7 – 23. 8)

-

Ove godine nijedna veća planeta neće boraviti u vašem znaku, zbog čega ćete imati osećaj kao da nemate šta lično da ponudite ni na jednom životnom planu. To osećanje uspećete da prevaziđet­e tek krajem juna i do oktobra ćete opet biti u sedlu. Pucaćete od energije i entuzijazm­a i tad je pravo vreme da sebi povisite kriterijum­e za sve. Najbolji period godine za vas će biti od juna do oktobra. Uspećete da završite sve čega se budete dotakli. Ipak, budite oprezni od sredine do kraja aprila i od 26. avgusta do 10. septembra, kada su mogući problemi.

Posao

Druga polovina godine biće uspešnija. Od septembra do oktobra uvećaćete kućni budžet

Za vaš znak ne postoje nikakvi razlozi za promenu posla u 2019. godini, ali ćete svakako morati da mu pristupite ozbiljnije i profesiona­lnije. Maj će vam doneti neke promene na poslovnom planu, ali u smislu da ćete otputovati poslom ili čak boraviti neko vreme u drugoj zemlji. Druga polovina godine biće mnogo uspešnija. Od septembra do oktobra dobićete šansu da uvećate kućni budžet. Ili vam se smeši povišica ili ćete dodatno zaraditi ako sklopite partnerstv­o s nekim u kog imate mnogo poverenja.

Ljubav

Početak godine, tačnije većinu dana u januaru i februaru, imaćete posla s ljudima koji će izuzetno mnogo uticati na vaš život. Zato odmah otvoreno porazgovar­ajte s njima, bilo da je reč o partneru ili vama najbližim ljudima, kako jedan mali nesporazum ne bi prerastao u ozbiljnu svađu. Od marta vam planete donose lepši ljubavni period. U oktobru vam neće biti lako da odlučite u kom pravcu da usmerite svoj ljubavni život. Ako ste rođeni od 1. do 9. avgusta, budite oprezni kada budete upoznavali nove ljude, jer bi to u emotivnom smislu moglo skupo da vas košta.

Zdravlje

U zavisnosti od toga koliko se vaših planeta nalazi u Raku, zavisiće i vaše zdravstven­o stanje. Ako ih imate mnogo, sasvim je izvesno da ćete imati problema sa stomakom i varenjem, naročito od maja do jula. Rođeni između 1. i 9. avgusta biće skloniji infekcijam­a. Tokom jeseni mogući su problemi sa grlom i bronhijima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia