Blic Zena

Škorpija

(24. 10 – 22. 11)

-

Budite sigurni da ćete ove godine biti najvažniji šraf u mašini, kako onoj na poslu, tako i kod kuće. Vas to i ne čudi s obzirom na to da ste se navikli na takvu ulogu odavno, ali ovo je prvi put da ćete poželeti da uzde prepustite nekom drugom i malo se odmorite od svega. To možda i nije loša ideja.

Posao

U maju budite spremni da svedočite promenama koje će obeležiti vaš partnerski odnos zauvek

Na ovom polju najprodukt­ivniji ćete biti od februara do juna, kada bi već trebalo da imate postavljen­e strategije za drugu polovinu godine kako biste izbegli rizike. Ako imate neke lične prohteve, moraće da sačekaju do novembra i decembra. Do tada gledajte da modernizuj­ete svoj način rada jer samo tako ćete olakšati i sebi i drugima. I potrudite se da ne izazivate konflikte iz kojih ne možete da izvučete ništa korisno ni za sebe ni za kolektiv u kome radite. Mart je mesec kada ćete to shvatiti.

Ljubav

Pošto se oba pomračenja Meseca dešavaju u Biku, tj. Škorpiji, vi ćete najviše biti pod njihovim uticajem. To će biti 5. maja i 28. oktobra, zato budite spremni da svedočite promenama koje će obeležiti vaš partnerski odnos zauvek. Razmislite koji vas to motivi pokreću u vašoj vezi. Ako nisu čisto emotivne prirode, stvar možete popraviti samo iskrenošću. Ne dajte da se varnice ugase zauvek, ima mesta vatri samo ako je stvarno želite. Slobodne Škorpije tokom marta i aprila upoznaće interesant­ne ljude.

Zdravlje

U aprilu su moguće tegobe sa bronhijama i uopšte disajnim sistemom. Vrlo verovatno će ti problemi biti izazvani alergijama, zato preduzmite sve mere predostrož­nosti. Jul je mesec uspona i padova u vašoj porodici, pa ćete biti emotivno rastrzani, što nimalo ne liči na ionako stamene Škorpije. Prvi put nećete znati da se nosite sa takvom situacijom i poželećete da pobegnete glavom bez obzira. Pripazite krajem leta da potpuno ne poludite, zato slobodno prepustite rešavanje problema pribraniji­ma od sebe.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia