Blic Zena

Jarac

(22. 12 – 20. 1)

-

Sjajna godina je pred vama jer vas čeka boljitak i na profesiona­lnom i na privatnom planu. Razmišljać­ete više o budućnosti, ali znajte da dela govore više od reči. Zato gledajte da se usavršavat­e, planirajte racionalno i uvek budite fokusirani na ono što vam je važno. Finansije će biti bolje nego inače.

Posao

Nadajte se promeni posla ili unapređenj­u, posebno od početka januara do februara. Ako budete bili vredni i sve zadatke obavljali na vreme, čeka vas veliki uspeh. Oni koji su na početku karijere od septembra će biti nagrađeni za sav uložen trud. Ne dozvolite da bilo šta pokvari vaš put ka uspehu, morate prevazići brojne prepreke koje vas čekaju. Budite obazrivi. Kolege i nadređeni će vam biti naklonjeni, samo pazite da vas na poslu ništa ne omete, koncentriš­ite se na svoj cilj.

Ljubav

Nova godina donosi novu ljubav, a ako ste već u vezi, osvežićete strast. Poći ćete s partnerom na romantično putovanje. Uživajte, ali pazite i na njegove potrebe. Čekaju vas brojna uzbuđenja, a to što ćete više vremena provoditi zajedno obogatiće vašu vezu i rasplamsat­i emocije. Ako planirate brak, 2019. godina je idealna za svadbu jer obećava srećnu budućnost. I samcima će ova godina biti sjajna jer će uživati u slobodi, a to će im ujedno olakšati da jasno sagledaju šta žele od svog ljubavnog života.

Zdravlje

Stanje će se menjati iz meseca u mesec, ali ne bi trebalo da bude većih problema. Posebno treba da obratite pažnju na pluća, organe za varenje, ruke, ramena, a pomoć možete naći i u prirodi. Ipak, čim primetite neke promene ili se osetite loše, idite na pregled lekaru. Gojazni treba da pripaze na ishranu i da što pre počnu da vežbaju kako bi sprečili razvoj mogućih oboljenja. U narednoj godini više se posvetite svom telu, brinite redovno o higijeni, unosite dosta tečnosti i sve bi trebalo da bude dobro.

Ako ste na početku karijere, od septembra ćete biti nagrađeni za uložen trud

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia