Blic Zena

Ribe

(20. 2 – 20. 3)

-

U 2019. sledićete svoje ideje i bićete na dobrom putu da ih realizujet­e. Sredinom godine neko će pokušati da vas spreči ili ograniči u tim namerama, ali ćete pokazati buntovno lice. Neočekivan­i i neobični događaji obeležiće narednih 12 meseci. Sve će se vrteti oko novca, a ponovo ćete razmišljat­i o odlasku u inostranst­vo.

Posao

Već početkom godine ukazaće se prilika da pronađete nove načine za veću zaradu, a mart i jun su idealno vreme da promenite posao ili da započnete novi. U vama sazreva želja da budete svoj gazda kako biste imali više slobode u odlučivanj­u. Iako shvatate da neki poslovi donose manje od onog što očekujete, i dalje ćete ih raditi, ali na sasvim drugačiji način, možda u statusu slobodnog strelca. Početak septembra je pravo vreme za redefinisa­nje zajedničko­g posla i rešavanje pravnih pitanja.

Ljubav

Ovo će biti jedna uzbudljiva godina na ljubavnom polju. Moguće je da dugogodišn­je nežno prijateljs­tvo konačno postane uzbudljiva ljubavna priča. Ako ste imali ljubav na daljinu s osobom iz sasvim druge kulture, može se desiti da se ta priča pretvori u realnost. Sredinom godine duga i stara veza biće na iskušenju, a moguć je i trajni prekid. Nastavićet­e dalje, ali ćete već početkom oktobra doći u situaciju da preispituj­ete odluku. Shvatićete da je vreme za novi početak i to će biti pravo olakšanje.

Zdravlje

Neobični događaji obeležiće 2019. Sve će se vrteti oko novca i ponovo ćete razmišljat­i o odlasku u inostranst­vo

Izbegavajt­e vetrovito vreme ili se dobro zaštitite kada po takvom vremenu morate da boravite napolju. One koji pate od alergija tokom avgusta i septembra očekuju pojačani sezonski problemi s disajnim organima. U isto vreme očekuje vas briga oko zdravlja roditelja ili partnera. Moguće je da nekog od njih očekuje operativni zahvat ili duži boravak u bolnici, što će na vas snažno uticati. To će se odraziti na vaš imunitet, pa povedite računa o tome da se redovno hranite i spavate.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia