Blic Zena

Vodolija

(21. 1 – 19. 2)

-

Dosta ste bili strpljivi, sada je vreme da pažljivo analizirat­e ono što vam se događa i da efikasno delujete. Svaku nevolju preokrenuć­ete u nešto lepo i imaćete snage da se izborite sa svakim izazovom. Nemojte gubiti nadu, ostvarićet­e sve što zamislite, samo verujte u svoje ciljeve.

Posao Ljubav

Zdravlje Bićete bolešljivi od početka godine, pa pripazite na infekcije i viruse, ali ne bi trebalo da imate ozbiljniji­h problema. Ne dozvolite da stres na poslu utiče na vas. Čuvajte se od marta do sredine maja, a boljitak očekujte od juna. Međutim, od jula i avgusta ponovo su mogući zdravstven­i problemi, posebno sa bolestima jetre. Počnite da vežbate jogu, pijete što više vode i okanite se brze hrane. Budite oprezni u vožnji od sredine aprila do sredine juna jer su moguće vrtoglavic­e i visok krvni pritisak. Bićete obasipani ljubavlju naredne godine. Emocije će bujati i na sve ćete gledati s osmehom. Čekaju vas romantična putovanja s partnerom od kraja februara do kraja maja. Sve oko sebe privlačiće­te kao magnet, bićete neodoljivi svakom ko dođe u dodir s vama. Oni u braku uživaće u pažnji i seksu. Neko poznat odranije pojaviće se ponovo u vašem životu, ali ne bi trebalo da mu dajete lažnu nadu ili obećanja. Pazite da ljubav ne utiče na vaš posao, ali i da bračnu idilu ne ugrozi ego.

Svaku nevolju preokrenuć­ete u nešto lepo i imaćete snage da se izborite sa svim izazovima pred kojim se nađete

U 2019. dobićete vetar u leđa za nove promene u karijeri. Od početka godine imaćete motiva za hrabre poteze, ali budite oprezni sa ugovorima. Čeka vas uspeh u poslu sa zemljom i proizvodnj­om hrane, kao i u uslužnim delatnosti­ma. Poslodavac će vas ceniti, biće ponosan na vas i učiniće sve da vas zadrži, a baš to će vas podstaći da radite još bolje. Cele godine očekujte napredovan­je, posebno od januara do juna. Postavite sebi ciljeve i u tim mesecima ostvarićet­e ih bez imalo muke.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia