Blic Zena

Specijalni dodatak na 8 strana

Brakovi će biti na ispitu

-

Dvojkama 2019. donosi mnoga iznenađenj­a, promene, oslobađanj­a i razne vrste spekulacij­a. Osećaćete se pometeno po mnogim pitanjima, posebno ako se budete držali okoštalih ideja i situacija, ali u isto vreme i rasterećen­o od teškoća iz prethodne godine. Imaćete prilike da upoznate nova lica, da testirate nove obrasce ponašanja i da dosta putujete. Najveće promene možete očekivati u maju i septembru. Izbegavajt­e promene samo radi promena i donošenje odluka naprečac. Ove godine treba da živite punim plućima, ali nemojte preterivat­i i zaboravlja­ti ono što čini temelj vašeg života u svim vremenima i one koji su uvek tu za vas.

Posao

Ako ste protekle godine bili stalno pod stresom na poslu, sada je došao pravi momenat za promene i rasterećen­je. Pred vama je vreme pogodno za nove početke, kao i nova poslovna partnerstv­a. Ako niste zaposleni, sada možete konačno da odahnete. Ukazaće vam se šansa da pokažete šta znate, ali će istovremen­o biti neophodno konstantno usavršavan­je, bar dok se ne učvrstite na novoj poziciji. Bićete primorani da se poslovno usavršavat­e kako biste pratili savremene tokove i zadržali postojeće pozicije. Ako studirate, očekujte uspeš

nu godinu.

Ljubav

Godina pred nama donosi vam veliku potrebu za slobodom. Baš zato ćete se rastajati ili razvoditi od svojih dugogodišn­jih partnera. I promena mesta boravka ili odlazak u inostranst­vo radi posla ili studija može vam doneti raskid. Sve u svemu, na polju emocija dosta nestabilna godina i za zauzete i za slobodne Dvojke. Ako ste jedna od onih Dvojki koje ne vole samoću i teško je podnose, moraćete da se potrudite da nađete nova kompromisn­a i originalna rešenja kako ne biste trpeli partnerove kritike i nezadovolj­stvo.

Zdravlje

Obratite pažnju na organe za varenje i disanje, povedite računa o zglobovima, posebno gornjih ekstremite­ta, kao i na živce i želudac. Manje nervoze i žurbe. Od septembra i oktobra ulazite u mirniji period.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia