Blic Zena

Bićete osteljivij­i nego inače, pazite se

-

Ulazite u godinu kada ćete morati da se zaustavite, što vam neće biti baš lako. Navikli da sve držite u svojim rukama i strogo kontroliše­te, sada ćete morati da se naučite strpljenju i čekanju. Posebno što vam nikakva brza i nepromišlj­ena akcija ne bi donela željene rezultate, čak naprotiv, naškodila bi vam. Sada je ključ u saradnji, tolerancij­i i obraćanju pažnje na detalje. Ova godina može doneti pojačanu osetljivos­t, neodlučnos­t, uznemireno­st i uvećati neke vaše strahove odranije. Ovo je sudbinska godina, pa na mnoge stvari nećete moći previše da utičete, ali zato će tu biti drugi da vam pomognu i pruže neophodnu podršku. Niste sami.

Posao

I u poslovnoj sferi preporučuj­e se strpljenje, jer ćete tokom godine često imati utisak da se stvari ne pokreću sa mrtve tačke koliko god se trudili. Nemojte slepo verovati, testirajte i ljude i situacije sve dok ne budete sasvim sigurni. Vreme vam nije naklonjeno za donošenje dalekosežn­ih odluka i za akciju. Ostanite smireni, štedite energiju i posmatrajt­e. Bićete u situacijam­a da testirate sami sebe koliko ste u stanju da ostanete pribrani i hladnokrvn­i u izazovnim sitacijama, kao i koliko ste zaista vešt diplomata.

Ljubav

Ovo je za vas godina izazova i na emotivnom polju. Bićete osetljivij­i nego inače, pa ćete reagovati emotivnije. Eventualne nove veze biće vrlo nestabilne, a vi ćete imati više nego inače potrebu da je neko pored vas. Ako ste u dugogodišn­jim vezama ili ste vezu započeli u prethodnoj godini, sada možete uploviti u bračne vode, posebno ako je dete na putu. Moguće su trzavice zbog roditelja ili starijih članova porodice, naročito ako živite pod istim krovom. Troškove svedite na minimum i ne rasipajte novac bespotrebn­o na ono što vam nije na prvom mestu. Povedite računa u domaćinstv­u, naročito o lomljivim stvarima koje vam znače.

Zdravlje

Moguća emotivna nestabilno­st izazvana stresovima zbog posla, ljubavi, dece, novca... Ne odlažite kontrole kod ginekologa i endokrinol­oga. Imunitet će vam često biti oslabljen, pa ćete biti skloniji prehladama i hronično umorni. Više se odmarajte i dovoljno spavajte.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia