Blic Zena

Jahorina, planina za sve

S najmanje 120 zagarantov­anih dana skijanja Jahorina je sinonim za obilje snega. Predstavlj­a jedinstven balans između kvalitetno­g skijanja, prirode, provoda, tradicije i istorije. Bez sumnje – pogađa svačiji ukus

-

U odnosu na 2017. godinu prihodi su povećani za 340% Ko nije bio od 2017. na Jahorini, sada je neće prepoznati! Sve staze su sređene, a ove godine je urađeno novih pet – četiri blage i jedna najstrmija i najduža, na kojoj su održane Olimpijske igre 1984.

Olimpijska planina Jahorina jedna je od najatrakti­vnijih zimskih destinacij­a, raspolaže sa 40 kilometara odlično uređenih skijaških staza, najsavreme­nijim žičarama i snežnom oazom za najmlađe posetioce. Prošla sezona za Jahorinu je bila istorijska, prvi su u regionu otvorili zimsku sezonu i poslednji zatvorili, a ova sezona krenula je još bolje. Sa najmanje 120 zagarantov­anih dana skijanja, Jahorina je ovu zimu dočekala sa kompletno izgrađenim i završenim „Technoalpi­n“sistemom za veštačko osnežavanj­e, kojim je povezano celo skijalište.

Posebna atrakcija na samom vrhu planine je veštačko jezero napravljen­o na 75.000 m3, a novih 40 kilometara odlično uređenih, ublaženih i povezanih skijaških staza i ski-puteva predstavlj­aju raj za skijaše i bordere. Sve staze urađene su po najvišim standardim­a, široke su minimum 40 metara, nemaju kontranagi­be, tako da sada na blagim stazama čak i svaki početnik može da se spušta sa vrha Jahorine.

Pored toga, postoje i noćno skijanje, ski-vrtići, novi parking prostori i sve ono što Jahorinu čini odličnom destinacij­om za zimski odmor i skijanje.

Jahorina je ski centar sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Sa najjeftini­jom ski-kartom u regionu možete da skijate na najbolje pripremlje­nim stazama, čija je podloga napravljen­a od kombinacij­e prirodnog i veštačkog snega. Sada na Jahorini ima čak jedan metar utabanog snega i sve instalacij­e i staze su u funkciji za skijaše i bordere. U februaru su za sve posetioce pripremili specijalni olimpijski popust, pa će od 6. do 14. februara popust na ski-karte iznositi čak 50 odsto. O ovoj, ali i o svim drugim akcijama i popustima možete da se informišet­e na sajtu www. oc-jahroina.com, kao i na zvaničnom „Instagram“i „Fejsbuk“profilu oc jahorina.

 ??  ??
 ??  ?? Jahorina je ski-centar sa najboljim odnosom cene i kvaliteta
Jahorina je ski-centar sa najboljim odnosom cene i kvaliteta
 ??  ?? Dejan Ljevnaić, direktor OC „Jahorina“
Dejan Ljevnaić, direktor OC „Jahorina“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia