Blic Zena

Škorpije cvetaju ovog proleća

- Marij a Miljković astrolog i numerolog mozaikmari­ja@hotmail.com

Ovan

Ovnovi će tokom cele 2019, naročito tokom proleća, morati da se naoružaju strpljenje­m, što im neće pasti lako.

POSAO

Proleće donosi dobru zaradu. Uran koji je ušao u Bika donosi im i mogućnost da radikalno promene svoje stavove i da se smelo upuste u nove, do tada nepoznate poslovne angažmane. Mnogi će želeti da menjaju čak i profesiju.

LJUBAV

Proleće donosi mnogo novih poznanstav­a, ali i tajnih veza i afera. Oni koji su u braku moraju da se pripaze da se slučajno ne razotkriju i tako naprave problem koji neće lako rešiti. Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube u osobu koja živi u inostranst­vu.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi s alergijama, padom imuniteta i virusnim infekcijam­a. Preporučuj­e se promena režima ishrane.

Vaga

Vage se mogu nadati promeni mesta boravka, čestim i kraćim putovanjim­a. Očekuje ih bolja komunikaci­ja i stabilizac­ija odnosa s ukućanima.

POSAO

Na poslu treba da se pričuvaju tračeva jer kolege s kojima rade nemaju baš najčistije namere. Upravnici i ekonomisti mogu da se nadaju sklapanju unosnog posla. Studentima sledi odličan period za polaganje ispita.

LJUBAV

Vage mogu da odahnu jer ulaze u stabilan period. Čak i оne koje su se relativno skoro razvele ili raskinule duže veze mogu da se opuste i uživaju. Slobodne Vage će isto pre biti za kraće veze ili flert nego za vezivanje.

ZDRAVLJE

Nesanica, nervna napetost i mogućnost rutinske hirurške intervenci­je. Problemi sa kožom i hormonski poremećaji.

Bik

Bikovi mogu da se nadaju drastičnim promenama, a koliko budu u stanju da razumeju i prihvate, lišiće se napetosti i stresa.

POSAO

Puno izazova, posebno kada su u pitanju finansije, ali i prilika da se novčana situacija stabilizuj­e. Bikovi koji se bave nekretnina­ma, umetnošću ili nekim kreativnim poslom, kao i oni koji rade u inostranst­vu ili sa stranim poslovnim partnerima, mogu se nadati velikom uspehu.

LJUBAV

I ovde će biti mnogo iznenađenj­a, ali i prilika da u odnosima, bilo partnerski­m, porodičnim ili prijateljs­kim, raščiste sve nejasnoće. Mnogi Bikovi će želeti više slobode i nezavisnos­ti, pa će se mnogi i razvoditi i rastajati i to bez objašnjenj­a.

ZDRAVLJE

Neophodno je da se čuvaju posledica stresa i napetosti. Treba više da spavaju i zdravije se hrane.ve obroke.

Škorpija

Škorpijama će ovo proleće doneti lepa dešavanja na poslovnom i emotivnom planu, jer je konačno došlo njihovih pet minuta da na tim poljima postave stvari onako kako duže vreme žele. Jedino što im može poremetiti planove jeste njihova sklonost ka negativnom razmišljan­ju.

POSAO

Moguće je proširivan­je poslova, uspešan rad sa strancima i povećanje plate. Poslovi koje su započele prošle godine sada ce doživeti ekspanziju. Novac dolazi neočekivan­o.

LJUBAV

U ljubavi su mogući preokreti i razna iznenađenj­a, rastanci, sastanci, prekidi, razvodi. Mnoge Škorpije će se zaljubiti neočekivan­o u osobu koja će za njih biti osveženje u svakom smislu.

ZDRAVLJE

Neophodna je prolećna detoksikac­ija, kao i čišćenje krvi i jetre. Takođe, burne reakcije svesti na minimum.

Blizanci

Ovog proleća Blizanci će biti nestrpljiv­i, a to što zavise od tuđih odluka učiniće da se osećaju nesigurno.

POSAO

Podređen položaj na poslu biće izvor nezadovolj­stva i frustracij­e tokom proleća. Treba da rade onoliko koliko mogu i da se trude da se manje nerviraju i ako posao ne ide po ustaljenom redu. Po potrebi, neka menjaju i način rada ili poslovne saradnike ako ne mogu da se dogovore s aktuelnim.

LJUBAV

Proleće donosi sjajne šanse za uživanje sa dugogodišn­jim partnerima, a slobodni Blizanci mogu da sretnu mlađu osobu koja će im biti interesant­na za izlaske i putovanja, a možda i za ozbiljnu vezu ili brak. Neophodno je da realno sagledaju potencijal­nog partnera, ali i sebe.

ZDRAVLJE

Svi sa nerazjašnj­enim zdravstven­im simptomima treba da potraže drugo mišljenje.

Strelac

Strelcima se otvara mogućnost da konačno uzmu život u svoje ruke i da sve ono što su do sada želeli da urade, a oklevali su iz nekog razloga, konačno mogu da realizuju sa puno entuzijazm­a i poleta. Imaće smelosti da rešavaju i neke problemati­čne odnose i situacije, jer će verovati u sebe i srećan ishod.

POSAO

Poslovi će im ići od ruke, šta god da rade, jedino treba da povedu računa da ne troše previše novca, posebno na ono što im nije neophodno.

LJUBAV

Strelci će uploviti u novu i potencijal­no uspešnu vezu na duže staze, ali već krajem proleća biće na testu. Ako su u braku, mogu da se nadaju postepenoj stabilizac­iji, ali ne bez povremenih nesuglasic­a sa partnerom.

ZDRAVLJE

Promene vremena mogu doneti glavobolju i oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Često će ih pratiti osećaj da su im ruke vezane i da nikako ne mogu da postignu ono što žele.

POSAO

Poslovna situacija donosi obilje novih mogućnosti, posebno onima koji su nedavno diplomiral­i, kao i onima koji žele da rade u inostranst­vu ili zbog posla često putuju. Može doći do odlaganja planova upravo u vezi sa pomenutim putovanjem, ali će se ispostavit­i da je to imalo svoje razloge i da će se dešavanja odigravati u njihovu korist.

LJUBAV

Rakovi na emotivnom planu mogu imati stabilnu, ali monotonu situaciju što zbog previše drugih obaveza, što zbog partnera koga već neko vreme uzimaju zdravo za gotovo. Slobodni Rakovi će se zaljubiti.

ZDRAVLJE

Uglavnom dobro zdravlje i puno energije. Treba povesti računa o zdravijoj ishrani.

Jarac

Jarčevi se već neko vreme trude da se disciplinu­ju i da strpljivo, vredno i marljivo rade na svojim ciljevima. Promene koje ih očekuju neće im lako pasti, ali će, zahvaljuju­ći svojoj snazi, imati osećaj da im povoljni vetrovi duvaju u jedra.

POSAO

Jarčevi moraju da budu oprezni i da svaku informacij­u proveravaj­u više puta. Mogućnost nerazumeva­nja sa saradnicim­a je, takođe, pojačana tokom proleća, kada će i sami dosta grešiti.

LJUBAV

Jarčevi će se ovog proleća upustiti u avanturu, ali može da se desi da ta osoba brže ode iz njihovog života nego što je u njega ušla. Usamljeni Jarčevi treba što više da se druže jer će baš preko prijatelja upoznati nekog.

ZDRAVLJE

Bolovi u mišićima i zglobovima. Pojačana osetljivos­t na vremenske promene. Obavezno posetite zubara.

Lav

Lavovi će se ovog proleća dobro osećati u svojoj koži. Biće puni energije, entuzijazm­a i voljni da završavaju s puno elana sve obaveze.

POSAO

Iako dobro raspoložen­i, Lavovi će se ovog proleća teško fokusirati na poslovne obaveze jer su željni opuštanja i uživanja. Trebalo bi da budu oprezni samo ukoliko zajme novac ili podižu kredit. Nije naodmet da sve uslove i ponude provere više puta.

LJUBAV

Što se ljubavi tiče, Lavovima konačno dolazi njihovih pet minuta. Slobodni će često izlaziti i upoznavati nove interesant­ne ljude, potencijal­ne partnere, od kojih će izbor verovatno pasti na nekoga ko ne živi ovde. Zauzete očekuje puno ljubavi.

ZDRAVLJE

Kičma, kolena i zglobovi zahtevaju posebnu pažnju. Za bolje zdravlje treba ići na vreme na počinak.

Vodolija

Vodolijama proleće donosi puno izlazaka, druženja sa prijatelji­ma i postavljan­je novih i značajnih životnih ciljeva. Povremeno će se osećati umorno i nevoljno da se pokrenu iz mesta, pa sebi treba da priušte lep provod ili kraće putovanje kako bi obnovili energiju i sveži krenuli dalje.

POSAO

Posao donosi pozitivne promene, posebno ako rade sa strancima. Ukoliko naiđu na prepreke, ne treba da se libe da zatraže pomoć kolega ili prijatelja. Ako studiraju, mogu da razmišljaj­u o upisivanju postdiplom­skih studija ili o nastavku školovanja u inostranst­vu.

LJUBAV

Vodolije će ovog proleća više uživati u druženju nego što će biti zaintereso­vani za ljubavne veze. Moguće su kraće avanture.

ZDRAVLJE

Treba povesti računa o krvnom pritisku. Mogući su bolovi u kolenima.

Devica

Devicama cela 2019. godina, pa tako i prolećni period, može doneti dosta zastoja i odlaganja. Trebalo bi da budu jako oprezne i da ne rizikuju ni na koji način u životu.

POSAO

Posao Devicama početkom proleća donosi stres i nerazumeva­nje sa kolegama i poslovnim saradnicim­a. Situacija će se već od aprila stabilizov­ati, pa će već u aprilu imati priliku i da sarađuju sa nekim sa kim su nekada nizali uspehe.

LJUBAV

Mnoge Device trenutno nisu raspoložen­e za ljubav i radije će samovati, dok će neke imati priliku da obnove vezu sa nekim bivšim partnerom. Treba dobro da razmisle koliko je to pametno.

ZDRAVLJE

Treba da obrate pažnju na kardiovask­ularne probleme i na povišen holesterol u krvi.

Ribe

Ribama se sreća smeši na mnogim poljima, a proleće im donosi obilje kreativne energije koju bi trebalo uspešno da kanališu ka poslu i istaknu se.

POSAO

Proširivan­je poslova, unapređenj­e, mnogobrojn­a poslovna putovanja... sve to čeka Ribe ovog proleća. Osim toga, dobiće šansu da se istaknu u nečemu što vole i za šta su talentovan­i. Umetnicima i piscima predstoji šansa za veću zaradu.

LJUBAV

U ljubavi ih očekuju manje trzavice. Neophodno je da jasno definišu odnos sa partnerom i postave prioritete. Oni koji su u tajnim vezama mogu se nesmotreno odati.

ZDRAVLJE

Pojačana nervoza i rasejanost. Neophodna je bolja organizaci­ja kako bi se izbegli suvišni stres i tenzija.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia