Blic Zena

VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP

ŠTA VAS ČEKA U APRILU, MAJU I JUNU

- Nena Janković, astrolog nnsjankovi­c373@gmail.com

Ovan

Uran će se pozabaviti tamnom stranom ličnosti svakog Ovna, pa će na površinu isplivati sve što kriju i od sebe i drugih. Moraće da se nauče strpljenju i tolerancij­i, jer će u suprotnom dolaziti u sukobe sa najbližima. Dobro je da se oslanjaju na sebe, jer je to jedini način da prihvate svoje mane i pojačaju vrline.

Bik

Bikovi će povratak Urana u svoj znak doživeti s osećajem lakoće jer su već dobro osetili njegovo „drmusanje“prošlog maja. Sada su konačno svoji na svome. Bik u svemu traži stabilnost i reaguje sporo, a Uranov povratak učiniće da se osećaju euforično i energično. Mnogi Bikovi će napraviti korenite promene što se tiče izgleda, načina odevanja i života uopšte. Nekolicina će se odlučiti da prekine emotivne veze, a slobodni Bikovi će iznenada uploviti u nove veze.

Blizanci

Blizancima će Uran aktivirati polje novca i zarade. Prilike se stvaraju i nestaju, ali je važno da reaguju na odgovaraju­ći način kad treba. Mlađi pripadnici ovog vazdušnog znaka će započeti poslovne priče u kojima će glavne teme biti uvoz-izvoz i saradnja sa ljudima iz inostranst­va. Kada je u pitanju emotivna strana Blizanaca, neki će započeti vrlo interesant­ne ljubavne priče do kraja proleća.

Rak

Rakovi će se okrenuti prijatelji­ma, ljudima koji mogu da im budu od pomoći i da im pruže podršku. Obnoviće kontakte iz prošlosti na nov način, a moguće je da će započeti poslovnu saradnju sa ljudima sa kojima su nekada vrlo lepo radili i nizali uspehe. Rakovi će pod uticajem Urana osetiti slobodu, što će ih istovremen­o zbuniti i uplašiti.

Lav

Uran će Lavovima pomeriti tlo pod nogama i nateraće ih da prihvate drugačije stavove kad su ljubav i porodica u pitanju. Vrlo brzo će shvatiti da je potrebno da sazre, da se više bave drugima i da preuzmu odgovornos­t kako za sebe, tako i za njih. Mnogi će rešavati pitanje nekretnina i promene adrese.

Device

Device će biti privilegov­ane u ovom periodu jer Uran pravi veoma povoljan aspekt na njihovo Sunce. Doneće im stabilnost i mogućnost da dobro odluče u vezi sa poslom van zemlje, eventualni­m putovanjim­a i planovima da se trajno presele iz zemlje. Imaće i više novca, a sasvim je izvesno da će dodatni prihod doći od poslova s inostranst­vom ili putovanjim­a.

Vaga

Kad su u pitanju romantične i mirne Vage, ovaj ulazak Urana u njihovo polje dubokih emocija i ličnih preispitiv­anja donosi emotivno čišćenje. Bitno je da poslušaju svoje unutrašnje ja. Sagledaće šta je važno za njih, a ne za druge. Poznati su kao znak koji se najviše bavi udovoljava­njem drugima, često i na ličnu štetu. Ovaj ulazak Urana govori o tome da takvu grešku ne smeju da ponove.

Škorpija

Škorpije će ovaj put morati da se povinuju zakonu jačeg zbog Urana koji tranzitira kroz njihovo polje javnosti i partnerski­h odnosa. To zapravo znači da ih Uran upozorava da menjaju odnos prema ljudima kojima su okruženi i da uvažavaju tuđa mišljenja. Na ljubavnom planu mnoge Škorpije će započeti nove priče, a neke će iznenada završiti veze ili brakove koji su naizgled bili stabilni i trajni.

Strelac

Strelci će dobro podneti uticaj Urana jer žive za avanturu i slobodu. Kod njih će ova planeta najviše uticati na polje posla i novca, pa će biti fokusirani na te oblasti. Mnoge očekuju strastvene i veoma uzbudljive romanse početkom leta, a one koji su u stabilnim vezama očekuju lepa egzotična putovanja.

Jarac

Jarac će spremno dočekati tranzit Urana kroz polje ljubavi i potomstva. Poželeće da budu roditelji, naročito na jesen, kada Jupiter uđe u njihovo sazvežđe. Mnogi će se osetiti veoma slobodno i nesputano, na šta nisu navikli. Svakako će Jarčevi znati i umeti da uživaju u tome, posebno što se to odnosi na emotivno oslobađanj­e i prihvatanj­e promena.

Vodolija

U ovom periodu Vodolije će imati veliki zadatak, a to je da se posvete i okrenu porodici i porodičnim obavezama, koje već duže vreme zapostavlj­aju. Uran će ih opominjati da se vraćaju na sve što nisu rešili na vreme, posebno od maja prošle godine. Zauzete Vodolije će morati da dokazuju vernost, a slobodne će imati komplikova­ne odnose.

Ribe

Uran u znaku Bika će ih probuditi, ali na suptilan i praktičan način. U ovom periodu mnoge Ribe će započeti nove poslove ili će nastaviti aktuelne, ali sa novim ambicijama.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia