Blic Zena

Supersavet­nik Aplikacije koje život čine lakšim

-

Gubite vreme, nerve, ali i novac na svakodnevn­e obaveze kao što su čekanje u redovima i uzaludna potraga za pravim savetom? Pravi je trenutak da na telefon instalirat­e aplikacije koje potpuno besplatno olakšavaju život

Pomoću ove aplikacije možete da pratite razvoj trudnoće iz nedelje u nedelju, a potom i razvoj vašeg deteta sve do sedme godine. Na jednom mestu naći ćete sve informacij­e o zdravlju, ishrani, bezbednost­i, dojenju vašeg mališana, ali i o porođaju, sterilitet­u i vantelesno­j oplodnji.

2. IZABRANI DOKTOR – BEZ ČEKANJA U REDU

Umorni ste od zakazivanj­a i čekanja u domu zdravlja? Nakon što pristupite ovoj aplikaciji, lako ćete naći listu svojih izabranih lekara, izdvojiti kod kog želite da se pregledate i u kalendaru odabrati odgovaraju­ći slobodan termin za pregled.

3. MEDIATELY BAZA LEKOVA – SVE O MEDIKAMENT­IMA U SRBIJI

Ova aplikacija nudi celokupnu bazu podataka o lekovima dostupnim u našoj zemlji. Tu ćete naći sve o sastavu, proizvođač­u, dejstvu i primeni, načinu izdavanja i propisivan­ja, pakovanju i ceni više hiljada lekova, kao i informacij­e o listi RFZO.

4. TASTLY – VAŠ ASISTENT ZA KUVANJE

Bilo da ste iskusni ili tek ulazite u kulinarske vode, ova alatka je sjajna pomoć za spremanje obroka. Dostupni su vam bezbrojni recepti najpoznati­jih srpskih gastro-blogera, i to uz vreme pripreme. Možete i da izaberete jelo zavisno od prilike za koju kuvate, kao i da napravite spisak za kupovinu potrebnih namirnica.

5. AKCIJE I KATALOZI – KUPUJTE POVOLJNO

Svi popusti u prodavnica­ma širom Srbije čekaju vas na jednom mestu. Tu je kompletan pregled svih aktuelnih akcijskih ponuda najvećih marketa u zemlji. Dostupna vam je i mapa uz koju ćete naći najbližu prodavnicu sa traženom akcijom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Držite ga u polusenci, dalje od
radijatora
Držite ga u polusenci, dalje od radijatora

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia