Blic Zena

Spremite neseser za put

Bilo da letujete na reci, jezeru ili moru, uz sebe treba da imate osnovne preparate za negu jer na suncu koža traži više brige nego inače. Izdvojili smo za vas stvarčice bez kojih ne bi trebalo da krećete

-

NEGA POSLE SUNČANJA

Formulacij­a ovih preparata idealna je za kožu umornu nakon sunčanja jer je hrani i štiti od isušivanja. Uz to, ovi gelovi za tuširanje posle sunčanja nežno uklanjaju ostatke krema i ulja za sunčanje, kao i hlora i slane vode i uz to pružaju osećaj hlađenja na koži.

HIDRATANTN­I REGENERATO­R

Svakoj kosi, farbanoj, prirodnoj, ravnoj, kovrdžavoj, leti je potrebna hidratacij­a, a najjednost­avnije je da nakon pakovanja na krajeve stavite malo hidratantn­og regenerato­ra – biće savršeno meki i zaglađeni.

MARAMICE ZA UKLANJANJE LAKA S NOKTIJU

Lak za nokte se obično iskrza baš onda kad ne treba. U tim situacijam­a, kada niste u prilici da odmah skidačem i tupferima otklonite lak na putovanje i iznova ga nanesete, odlično dođu maramice za odstranjiv­anje laka s noktiju. Njima ćete lak brzo ukloniti kada god to poželite, i to nežno i temeljno, a pogodne su za prirodne nokte i neke veštačke.

SUNĐER ZA SKIDANJE ŠMINKE

Ova bjuti pomagala su sve popularnij­a jer se pomoću njih prirodno i lako čisti lice. Ovalnog oblika i nežne teksture, ove sunđerčiće možete koristiti s omiljenim sredstvom za uklanjanje šminke. Potrebno je da ih pre prve upotrebe samo nakratko potopite u toplu vodu. Pored toga što su dobri za skidanje šminke, odlični su i za piling, mitesere, ekceme…

5 stvari koje će vam olakšati život

 ??  ?? „Balea“gel za
tuširanje posle sunčanja, 99 din
„Balea“gel za tuširanje posle sunčanja, 99 din
 ??  ?? „babylove“vlažne krpice, 99 din
„babylove“vlažne krpice, 99 din
 ??  ?? „ebelin“maramice za skidanje laka,99 din
„ebelin“maramice za skidanje laka,99 din

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia