Blic Zena

Pobedila sam koronu, sad mogu u nove pobede

-

Slavica Ćukteraš o bolesti, muzici i majčinstvu koje ju je iz korena promenilo

Posle brojnih životnih i profesiona­lnih izazova Slavica se u junu ove godine suočila sa kovidom-19, i tu borbu je uspešno okončala. Sada nikud ne žuri, ali muzičkih planova i te kako ima, a publika jedva čeka njihovu realizacij­u

govoran zadatak, pa je, kako Slavica Ćukteraš je u junu po

nam je rekla, pokušala da joj čela da oseća simptome koro

objasni zašto nije mogla da na virusa, pa je odmah otiš

ide u vrtić ili na časove baleta. la da se testira. Preduzimal­a

– Svaki roditelj se susreo je sve mere koje su joj leka

sa tim i svako najbolje pori naložili, a dane u izolaci

znaje svoje dete, kojem treji provodila je u Beogradu sa

ba biti posvećen sada možda Milicom Todorović.

i više nego ranije – istakla je. – Agonija je napokon završena. Procedura je takva da je test morao da se ponovi dva puta da bismo bili sigurni da sam zdrava. To je sve obavljeno i sada napokon mogu ponovo da dišem. Ovo stvarno nije igra, virus je opasan. Znam da ne deluje isto na sve, ali bolje da sprečite nego da lečite. Ja ću zasad i dalje mirovati, želim da se u potpunosti oporavim, da provedem vreme sa ćerkom koju dugo nisam videla zbog korone, a za sve ostalo ima vremena. Budite odgovorni, čuvajte se, nije naivno – poručila je Slavica (35), koja sada u Novom Sadu uživa u vežbanju joge.

Ćerkici Viktoriji, koja će u oktobru napuniti četiri godine, pre bolesti je morala da na adekvatan način objasni situaciju izazvanu epidemijom virusa. Bio je to veoma od

Ja ne bih bila ja da se ne bavim pevanjem

Slavica je planirala da publiku obraduje novom numerom, a onda je epidemija odložila promociju.

– Bitno je da se sve ovo završi sa što manje posledica. Lako ćemo pevati – prokomenta­risala je pevačica, čiju novu pesmu „Ubija“njena publika željno čeka.

A kakva je Slavica u novoj numeri?

– Ne odstupam ja previše od sebe, ali volim i da se poigram malo, zbog čega su sve moje pesme drugačije, bilo po aranžmanu ili tekstu – naglasila je i dodala da je oduvek volela da bude drugačija, da publici prikaže nešto posebno, karakteris­tično samo za nju.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia