Blic Zena

Kako da izaberete boju laka za nokte

-

„Maybelline“839 din.

Karmin „L’oreal“1.199 din.

Koristite karmin koji odgovara boji senke i rumenila, može mat, kremasti ili sedefasti, samo uklopite sa celim izgledom. Ako je sve mat, onda mat, ako je sedefasto, onda je sve sedefasto.

Ten treba da ostane čist. Dakle, samo puder, bez naglašavan­ja kontura. Naglasak treba da bude na rumenilu, kojim onda možete lagano da osenčite delove lica kojima treba korekcija.

S obzirom na to da možda nemamo svi identične boje senke, karmina i rumenila, možete se poslužiti samo rumenilom i staviti ga i na oči, i na obraze, i na usne, a u iste svrhe možete iskoristit­i i karmin.

Uklapate ga sa bojom senke i karmina. Naravno, ne mora biti identično, ali treba da bude slične boje i, naravno, istog podtona. Možete koristiti mat ili sedefasto, i takođe kremasto ili u prahu.

Vratili ste se sa odmora sa lepim, preplanuli­m tenom. Verovatno ste pročitali sve savete kako da vam koža što duže ostane bronzana. A da li ste razmišljal­i koliko boja laka za nokte može da istakne takav ten i učini da vam ruke deluju neverovatn­o lepo? Isto kao i paleta senki za oči, rumenila i karmina, i boje lakova za nokte prate sezonu. Na tamnim rukama najbolje izgledaju svetle boje lakova poput belog, zatim onaj u „nude“nijansi, odnosno bež, pa svetloplav­i i, verovatno najatrakti­vniji, onaj u koralnocrv­enoj boji. Sve pastelne nijanse izgledaće fenomenaln­o, a lako se uklapaju u trend raznobojno nalakirani­h noktiju.

Pratite sve aktuelnost­i na najpopular­nijem ženskom

portalu

 ??  ?? Ajlajner
Rumenilo „Sunkissed“
1.039 din.
Da vam nokti ne bi požuteli, koristite podlogu
za lak za nokte
Ajlajner Rumenilo „Sunkissed“ 1.039 din. Da vam nokti ne bi požuteli, koristite podlogu za lak za nokte
 ??  ?? www.zena.rs
www.zena.rs

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia