Blic Zena

Rešenje za naslage sa stomaka i butina

-

Leto je pred vratima, a vi niste uspeli da smršate? Imate svakako još vremena da skinete višak koji vam smeta da biste bili zdraviji i zadovoljni­ji sobom. Sad je pravi trenutak da se suočimo sa činjenicom da smo manje ili više nezadovolj­ni kako izgledamo i nešto učinimo na tom planu. Skidanje masnih naslaga na stomaku i bokovima obično je dugotrajan i nimalo lak posao. Višak masti na stomaku nije samo estetski problem već često ukazuje na zdravstven­e probleme i rizik od srčanih oboljenja i dijabetesa. Pored genetike, najčešći uzrok taloženja masti na stomaku jeste hronični stres. Visceralna masnoća koja obavija struk gomila se i oko unutrašnji­h organa. Kako brzo skinuti salo sa stomaka i bokova bez gladovanja i stotine trbušnjaka? Saffranex je prečica do ravnog stomaka i tanjih butina! Saffranex je prirodni preparat koji pomaže da izgubite kilograme i centimetre u struku i bokovima bez promene ishrane i dodatne fizičke aktivnosti (naravno, za još bolje i brže rezultate možete izbaciti slatkiše i uvesti par treninga nedeljno). Učinkovito­st Saffranex-a dokazuju brojne kliničke studije i veliki broj zadovoljni­h korisnika. Kao 100% proveren, dostupan je na teritoriji Beograda u apotekama. Jedinstven­i kompleks citrusa – Sinetrol®Xpur (crvena i slatka pomorandža, grejpfrut i kofein iz semena guarane) ubrzava topljenje masnih naslaga, naročito u predelu stomaka i bokova. Šafran smanjuje stres i apetit, podstičući dobro raspoložen­je. Osim što ćete uspeti da obučete pantalone broj manje, usudite se i da pokažete svoje butine, jer ćete biti oduševljen­i kako ovaj suplement utiče i na uklanjanje celulita i elastičnos­t kože.

 ??  ??
 ??  ?? Saffranex je zdrav dodatak ishrani koji možete poručiti preko zvaničnog sajta www.saffranex. rs ili pozivom na brojeve 011/40-10-874 ili 066/343-334! Iskoristit­e akciju nedelje!
Saffranex je zdrav dodatak ishrani koji možete poručiti preko zvaničnog sajta www.saffranex. rs ili pozivom na brojeve 011/40-10-874 ili 066/343-334! Iskoristit­e akciju nedelje!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia