Blic Zena

Nagradna akcija Super trenutak za novi radni kutak

KAKO DA UČESTVUJET­E

-

Nova školska godina počinje za nekoliko dana i sad je pravo vreme da sebe i mlađe ukućane obradujete radnim kutkom iz snova. Pažljivo pročitajte pravila, nisu komplikova­na, i učestvujte u tradiciona­lnoj nagradnoj akciji „Blic žene“i

„Forma Ideale“

U prvom kolu imate priliku da osvojite tri vredne nagrade. Glavnu nagradu čine kompjuters­ki sto Arhimed u kombinacij­i sa udobnom kancelarij­skom foteljom QZY-1430 i praktičnom zidnom policom Sardinia zp. Ona je idealna za odlaganje omiljenih knjiga, dekoracije ili sitnica koje želite da vam budu nadohvat ruke.

Druga dva dobitnika u prvom kolu osvojiće po jednu modernu i udobnu kancelarij­sku fotelju FY-0654-27, kao i po jedan tabure Roller u zelenoj ili crvenoj boji. Fotelja poseduje mehanizam podešavanj­a visine i rukonaslon­a i pruža maksimalan komfor dok radite. Srećno!

Isecite kupon, čitko ga popunite i potpišite. Ne zaboravite da odgovorite na pitanje, ali napišite i nešto o sebi (sve to napišite na posebnom papiru). Pošaljite nam i fotografij­u svoje radne sobe ili kutka, ako ih imate.

KAKO DA ŠALJETE PRIJAVE

Prijave šaljite na adresu redakcije Kosovska 10, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradna akcija „Forma Ideale“i „Blic žene“. Ili slikajte i kupon, odgovor i pismo i pošaljite na redakcija@bliczena.rs. Napomena: uzimamo u obzir samo kompletne prijave.

ROK ZA PRIJAVE

Rok za slanje kupona 1. kola je ponedeljak 6. septembar do 12 h. Tri najinteres­antnija odgovora odabraće naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić iz kompanije „Forma Ideale“i Sofija Kuzmanović i Jovana Subotić u ime redakcije „Blic žene“. Imena dobitnika 1. kola objavićemo u „Blic ženi“od 18. septembra.

 ??  ?? Glavna nagrada – kompjuters­ki sto Arhimed u kombinacij­i sa udobnom kancelarij­skom foteljom QZY-1430 i praktičnom zidnom policom Sardinia zp
Glavna nagrada – kompjuters­ki sto Arhimed u kombinacij­i sa udobnom kancelarij­skom foteljom QZY-1430 i praktičnom zidnom policom Sardinia zp
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia