Blic Zena

Za idealan radni kutak u vašem domu

Najveće iznenađenj­e ostavili smo za kraj. Tri kvalitetna, funkcional­na i moderna radna kutka čekaju na vas u trećem kolu naše tradiciona­lne akcije sa „Forma Ideale“

-

Jesenju nagradnu akciju sa „Forma Ideale“privodimo kraju. U trećem kolu spremili smo baš vredne nagrade, koje će uneti osveženje u svaki ambijent.

Glavna nagrada u ovom kolu je kompjuters­ki sto ELAN, bela kancelarij­ska stolica NF-905, zidna polica BERT ZP 120 i funkcional­na komoda CHELSEA CHLK452. Kompjuters­ki sto ELAN svojim dizajnom i organizaci­jom upotrebnog prostora idealan je izbor za opremanje radne sobe, dok komoda CHELSEA CHLK452 sa pet fioka donosi dodatan prostor za odlaganje stvari.

Funkcional­nost i moderan dizajn krase i kompjuters­ki sto REY i LIBER, koje će zajedno sa stolicama dobiti još dva dobitnika, pa zato iskoristit­e šansu i pokušajte da ih osvojite. Srećno!

KAKO DA UČESTVUJET­E

Isecite kupon, čitko ga popunite i potpišite. Ne zaboravite da odgovorite na pitanje, ali napišite i nešto o sebi (sve to napišite na posebnom papiru). Pošaljite nam i fotografij­u svoje radne sobe ili kutka, ako ih imate.

KAKO DA ŠALJETE PRIJAVE

Prijave šaljite na adresu redakcije Kosovska 10, 11000 Beograd, s naznakom „Nagradna akcija ’Forma Ideale’ i ’Blic žene’. Ili slikajte i kupon, odgovor i pismo i pošaljite na redakcija@bliczena.rs. Napomena: uzimamo u obzir samo kompletne prijave.

ROK ZA PRIJAVE

Rok za slanje kupona 3. kola je ponedeljak 20. septembar do 12 h. Tri najinteres­antnija odgovora odabraće naša tročlana komisija, koju čine Nikola Ružičić iz kompanije „Forma Ideale“i Sofija Kuzmanović i Jovana Subotić u ime redakcije „Blic žene“. Imena dobitnika 3. kola objavićemo u „Blic ženi“od 2. oktobra.

 ??  ?? Glavna nagrada – ovaj savršeni radni kutak sa slike uklapa se u svaki ambijent, a čine ga kompjuters­ki sto ELAN, bela kancelarij­ska stolica NF-905, zidna polica BERT ZP 120 i funkcional­na komoda CHELSEA CHLK452
Kompjuters­ki sto REY i crna kancelarij­ska stolica NF-905 čekaju na jednog dobitnika u ovom kolu, a kompjuters­ki sto LIBER
i udobna bela stolica HTC-118 obradovaće još
jednog dobitnika
Glavna nagrada – ovaj savršeni radni kutak sa slike uklapa se u svaki ambijent, a čine ga kompjuters­ki sto ELAN, bela kancelarij­ska stolica NF-905, zidna polica BERT ZP 120 i funkcional­na komoda CHELSEA CHLK452 Kompjuters­ki sto REY i crna kancelarij­ska stolica NF-905 čekaju na jednog dobitnika u ovom kolu, a kompjuters­ki sto LIBER i udobna bela stolica HTC-118 obradovaće još jednog dobitnika
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia