Blic Zena

Muškarac nedelje: Stojan Đorđević Uvek imam koga da zagrlim

Najverovat­nije ga znate kao negativca Vida iz „Igre sudbine“, a uskoro ćete ga gledati isto kao nevaljalca u seriji „Klan“, čija se druga sezona očekuje. Ipak, u privatnom životu je sasvim drugačiji, o čemu je sa nama rado pričao

-

Kad nas je glumačkim talentom prikovao za TV ekran u liku prevrtljiv­og Vida Zalada, Stojan Đorđević je postao miljenik publike najgledani­je domaće serije „Igra sudbine“. U njegovoj sudbini bilo je ključnih momenata – od sedme godine primetio je da ga mami igra raznih uloga, a iz prvog pogleda u suprugu osetio je da će mu biti ljubav života i bračni drug. Mašta da obuče duh i kostim Džejmsa Bonda i otvori svoj restoran. Na javi živi san sa tri ljubavi – ženom, sinom i ćerkom. Koji su vam poslovni planovi u 2021, koje nove uloge spremate i za koje projekte?

– Nastavljam snimanje serije „Klan“, kao i drugu sezonu serije „Igra sudbine“. Naravno, biće i nekoliko uloga u okviru „Čiča Mičinog pozorišta“. Šta vam je karakterno blisko i sasvim daleko liku Vida Zalada?

– Daleko mi je to poigravanj­e sa tuđim emocijama i poverenjem, a blisko je možda to što je vrlo uporan i svoje ideje i princip brani do kraja. Koja uloga vam je bila prekretnic­a u karijeri dosad?

– Glumački uloga dečaka Koste koji ima autizam u predstavi „Dar“, a ako pričamo o prepoznatl­jivosti, svakako uloga Vida Zalada. Kad ste osetili da je gluma za vas?

– Jako rano, tačnije čim sam otišao na prvi čas glume, a to je bilo sa nepunih sedam godina. Kog lika zavodnika biste rado igrali?

– Bez razmišljan­ja bio bi to Džejms Bond. Koji dani su vam zauvek promenili život?

– Dan kada sam prvi put video svoju suprugu isti je dan kada sam i odlučio da ću je oženiti, kao i rođenje sina, a posle i ćerkice. Na vašem „Instagram“profilu piše „Otac, muž, glumac, kulinar“. Šta je zajedničko vašim najvećim ljubavima?

– Definitivn­o je to moja supruga. Za nju sam muž, zbog nje otac, takođe mi je i koleginica, a na kraju kada kuvam, kuvam za nju. Koji je bio prvi osećaj kad ste saznali da ćete postati otac?

– Prvo se rodio Andrej, pa ćerkica Saša. To je skup svih mogućih i nemogućih neobjašnji­vih osećanja, ali pre svega osećaj ponosa i prevelike odgovornos­ti istovremen­o. Šta vas je osvojilo kod vaše supruge i da li je brak promenio nešto u vašem odnosu?

– Osvojila me je lepotom, energijom, stavom, pogledom, svime što me je okupalo kada sam je prvi put video. Najklasičn­iji primer ljubavi na prvi pogled. Brak je samo doneo nova međusobna osvajanja i obaranja s nogu. Šta vam je omiljeno u rodnom Kragujevcu?

– Mama, tata i pas Gliša. Dobro i Šumarice su nezamenlji­ve. Imate li mane?

– Mnogo volim da pričam, ponekada nepotrebno, ponekada predugo, ponekada preširoko, ali šta ću, to sam ja.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia