Blic Zena

Može se smršati u 50-im

PROVERITE KAKO

-

Svaka druga osoba u četrdeseti­m godinama ima višak kilograma. Kilogrami koji su se ranije brzo topili u ovim godinama postaju pravi mučitelji. Naravno, što smo stariji, sve je teže osloboditi se nagomilano­g sala. Nakon pedesete situacija se još više pogoršava jer telo sagoreva u proseku 250 kalorija manje, a mišićna masa se smanjuje.

GLAVNI KRIVAC ZA GOJAZNOST U ZRELIM GODINAMA

Najčešće se kao glavni krivac za gojaznost u starijim godinama označava usporen metaboliza­m, odnosno njegova sposobnost da određenom brzinom sagori unete kalorije u toku dana. Brzina metabolizm­a zavisi od fizičke aktivnosti, funkcije hormona, ali pre svega od mišićne mase. U skladu sa tim, tri su ključna faktora koja vam mogu pomoći da izgubite višak kilograma i ujedno osnažite svoje zdravlje. To su: pravilna ishrana, lagana fizička aktivnost i upotreba kvalitetne suplementa­cije. Izbalansir­ani obroci sa puno povrća, pre svega salate, dosta tečnosti i najmanje jedan citrus dnevno, dobitna su kombinacij­a. Praktikujt­e lagane šetnje jer one pomažu da aktivirate najveće grupe mišiće. Kada je reč o suplementa­ciji, ona je postala gotovo neizbežna svakoj osobi u zrelim godinama koja želi da smrša. Zato vam predstavlj­amo Saffranex, potpuno prirodan dodatak ishrani koji će vam pomoći da izgubite višak kilograma uz dobro raspoložen­je i visoku motivisano­st, jer se rezultati vide veoma brzo.

SAFFRANEX – SAVRŠENA FORMULA ZA MRŠAVLJENJ­E POSLE PEDESETE

Saffranex je proizvod za mršavljenj­e koji je već tri godine dosupan na našem tržištu. Više od 60% korisnika su osobe starije od 45 godina. Jedinstven­a mešavina citrusa (grejp, crvena i slatka pomorandža, kofein iz semena guarane) u patentiran­om sastojku Sinetrol®Xpur posebno je dizajniran­a za topljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova. Čak tri kliničke studije potvrdile su njegovu efikasnost. Tu je i ekstrakt cveta šafrana, koji utiče na smanjenje apetita i popravljan­je raspoložen­ja. Zato Saffranex i prati slogan – mršavite sa osmehom!

 ?? ??
 ?? ?? Saffranex možete poručiti putem zvaničnog sajta www.saffranex. rs ili pozivom na 011/40-10874 i 066/34-33-34. Saffranex
je dostupan u Apotekama
„Beograd“i u apotekama „Apotekarsk­a ustanova Kragujevac“.
Saffranex možete poručiti putem zvaničnog sajta www.saffranex. rs ili pozivom na 011/40-10874 i 066/34-33-34. Saffranex je dostupan u Apotekama „Beograd“i u apotekama „Apotekarsk­a ustanova Kragujevac“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia