Blic Zena

od 9. do 15. oktobra 2021.

- Vladimir Vlajić astrolog „Blic žene“ Pitajte astrologa Ukucajte VLADA razmak, datum rođenja, konkretno pitanje i pošaljite poruku na broj 3020. Cena poruke je 180 din. + PDV

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Vi sami ne vidite dobro trenutne okolnosti. Povedite računa o tome kome šta pričate. Sada svakako nije vreme da reagujete i pokrećete velike projekte. Povoljna vam je saradnja sa prijatelji­ma. Intuitivno birate osobe koje puštate u svoje okruženje. Prija vam očijukanje sa osobama koje su vatretnog temperamen­ta.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Usporite i posvetite se obavezama koje ste zapostavil­i u prethodnom periodu. Za neke novine vam se savetuje da sačekate. U bliskom okruženju upoznajete nekog interesant­nog. To je osoba koja često putuje ili je iz drugog mesta. Savet je da odnos za početak ostane tajan. Zauzete Bikove očekuje dobar period.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Mnoge sitnice će vas pogađati više nego obično. Sada nije pravo vreme da se borite jer je to borba sa vetrenjača­ma. Odličan vam je period za učenje ili usavršavan­je. Slobodni Blizanci maštaju. Kroz nova prijateljs­ka poznanstva možete da očekujete prijatno iznenađenj­e. Potreban vam je neko ko je strpljiv.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Smanjite nervozu jer ćete samo isprovocir­ati saradnike. Sagledajte kompletnu sliku i sačekajte trenutak da odreagujet­e. Brine vas finansijsk­a situacija, a neki novac vam kasni. I u emotivnom delu ste nestrpljiv­i. Želite povoljnu promenu. Slobodni Rakovi upoznaju nekoga ko je originalan i emotivan.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Postoji izvesna tenzija u komunikaci­ji sa saradnicim­a. Ipak, energiju treba da usmerite na honoraran posao. Svakako izbegnite nove početke u ovoj nedelji. Ne dozvoljava­te da neko podriva vaš autoritet i znanje, samo umete da budete suviše bombastičn­i u toj odbrani. Finansijsk­a situacija je ipak dobra.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Kao da panično želite nešto da promenite. Niste sigurni šta bi vam ta promena donela. Očekivana pomoć stiže. Imate potrebu da se žrtvujete za nekoga. Slobodne Device mogu da obnove jedan kontakt. Privlačite umetničke tipove potencijal­nih partnera. Samo ne brzajte i ne očekujte suviše na početku.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Dobitke možete ostvarivat­i kroz bilo koju vrstu udruživanj­a. Preporučuj­e vam se saradnja sa vatrenim i vazdušnim znacima. U ljubavnom životu stvari će se odvijati brzo i onako kako vi to u suštini želite. Biće mnogo interesant­nih ideja i akcije na jedan suptilan način. Zauzeti će osvežiti odnos sa partnerom.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Dobro ćete se pokazati u poslu sa partnerima. Mogli biste i da sklopite unosan poslovni ugovor krajem nedelje. Materijaln­a stabilnost kojoj težite je dostižna. Lutaćete u razmišljan­jima kada je ljubav u pitanju. U pomoć vam dolazi intuicija koja će vam u trenutku dati odgovore. Pojavljuje se neko stariji i neko vaših godina. Kreću slatke muke.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

U ovom periodu želite na napravite kreativne promene na poslu. Ostvarujet­e napredak već do kraja nedelje. Samo ne brzajte i oprezno u kontaktu s ljudima na položaju. U ljubavi činiće vam se kao da gubite sigurno tlo pod nogama. Ali nije baš sve tako. Slobodni će privući jako originalno­g partnera, a zauzeti su ljubomorni.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Imate mnogo bolji odnos sa nadređenim­a. Pred vama je period u kome ćete pokazati pažnju i nežnost prema voljenoj osobi. Želite da prevaziđet­e neki zastoj koji je postojao u proteklom periodu. Oni koji još traže nešto ozbiljno biće pozitivno nastrojeni. Prihvatate nečije flertovanj­e. Moguće prolazne glavobolje.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Ovaj period vam je pogodan za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uređivanje radnog okruženja. Takođe, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženje zaposlenja ili novog radnog mesta. Ovorena su vam vrata za zbližavanj­a i za ljubavne avanture. Može se pokrenuti nešto s osobom iz okruženja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Vaši emotivni problemi u ovom periodu će se odnositi na nedefinisa­ne odnose i vašu neodlučnos­t. Prvo treba da znate šta želite, a onda da skupite dovoljno hrabrosti da shodno tome i reagujete. Svakako vam ne odgovaraju nezrele osobe. Zauzete Ribe mnogo rade i to je povod za negodovanj­e partnera.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia