Blic

Barni Eklston se ponovo ženi

-

Prvi

čovek Formule 1, milijarder Barni Eklston, rešio je da se ponovo oženi. Svojoj verenici Fabijani Flosi, koja je mlađa od njega čak 46 godina, poklonio je verenički prsten vredan 100.000 funti.

- Vereni smo. Zaista smo jako srećni. Za nas nije pitanje hoćemo li se venčati, nego gde i kada - rekao je Berni, a prenosi „Dejli mejl“.

Par se poznaje od 2009. godine.

V. VUKMIROVIĆ, S. MILOJKOVIĆ

- Ove godina proslavlja­m 40 godina na muzičkoj sceni. U okviru turneje održao sam koncerte u Banjaluci 8. marta, zatim u Skoplju, a pre neki dan u Novom Sadu. Sledi Mostar, a na jesen idem u Zagreb, Ljubljanu, Podgoricu i Niš - kaže Miroslav Ilić.

Osim brojnih nastupa, obožavatel­je slavuja iz Mrčajevaca očekuje i njegov novi album do kraja godine.

- Uskoro ulazim u studio. Sedamdeset odsto mog repertoara radio je Dragan Aleksandri­ć, s kojim ću ponovo sarađivati. Pre nekoliko godina radio sam sa Draganom Brajovićem jednu meni mnogo dragu pesmu, baladu “Bili smo drugovi” i sada smo obojica raspoložen­i da obnovimo saradnju. Zato očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih - kaže Miroslav.

Iako ima više godina karijere nego mnogi naši pevači godina života, Ilić smatra da na prethodna dva albuma nije dao maksimum.

- Iako nije svojstveno muzičarima da priznaju, ja otvoreno kažem da sam poslednja dva albuma loše uradio. Kažem to jer sam direktan i samokritič­an. Nameravam to da ispravim najnovijim Cd-om. Nisam u cvetu mladosti da bih imao vremena za greške - kaže Ilić.

Na pitanje kako je uprkos ogromnoj popularnos­ti ostao normalan i na zemlji, Miroslav je nedavno za „Blic“rekao:

- Na sceni sam radio svoj posao, a privatno sam bežao od te popularnos­ti i nisam dozvoljava­o da se insistira na tome. Želeo sam da ostanem onaj Miroslav koji je pre 40 godina krenuo iz Mrčajevaca u neku avanturu. Posrećilo mu se, pa šta sad, bože moj - kroz smeh zaključuje Ilić.

 ??  ?? Barni s verenicom, koja je 46 godina mlađa od njega
Barni s verenicom, koja je 46 godina mlađa od njega

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia